Lasersnijden Zwolle

Op zoek naar een toeleverancier voor lasersnijden in Zwolle? Hoekman Roestvaststaal in Nieuwleusen, onder de rook van Zwolle, is al sinds dag en dauw gespecialiseerd in lasersnijwerk voor de industrie in de regio. Door de hoge mate van automatisering en grote omloopsnelheid is Hoekman Roestvaststaal in staat om snel uw lasergesneden onderdelen te leveren. Wij lasersnijden rvs, staal en aluminium plaatdelen die u vervolgens zelf verder verwerkt, of door ons laat bewerken tot het gewenste eindproduct.

Lasersnijbedrijf voor lasersnijden in Zwolle

Ons werkgebied is landelijk, maar als lasersnijbedrijf in de omgeving van Zwolle werken we graag samen met de regionale industrie. Als schakel in de keten kunnen we de marktpositie van de regio versterken door nauw samen te werken. Wij beschikken over twee volautomatische lasersnijmachines van Trumpf uit de 5000-serie, die 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunnen snijden. Deze lasersnijmachines worden gekend door hun enorme hoge assnelheid en positioneerdynamiek en 1-snijkopstrategie en snijdt probleemloos complexe contouren uit verschillende materiaalsoorten. Daarnaast beschikken we over een LVD Phoenix Fiberlasersnijmachine, waarmee grotere plaatafmetingen tot 6 meter bewerkt kunnen worden.

Materialen en plaatdiktes die wij voor u snijden

MateriaalAfmetingenDiktes
Roestvaststaal1500 x 3000 mm
2000 x 6000 mm
tot 25 mm
Aluminium1500 x 3000 mm
2000 x 6000 mm
tot 30 mm
Staal1500 x 3000 mmtot 25 mm

Bij dikkere materialen kunnen we overstappen naar de waterstraalsnijmachine. We kunnen waterstraalsnijden met een maximale plaatafmeting van 2000 x 4000mm.

Specialist in roestvaststaal

Wij zijn specialist in Zwolle en omgeving als het gaat om het bewerken van roestvaststaal. Deze specialisatie gaat verder dan enkel het lasersnijden van rvs plaatmateriaal. Ook voor verdere bewerkingen zijn wij een geschikte partner. Wij engineeren, ontwerpen en assembleren complete eindproducten in samenwerking met de klant. Het lassen van rvs vraag om speciale kennis en gecertificeerd personeel. Wij zijn in staat om kwalitatieve rvs halffabrikaten en eindproducten te leveren. Desgewenst voorzien van de juiste nabehandeling, als parelstralen of aflakken.

Snel lasersnijwerk afgeleverd bij u in Zwolle?

Lasersnijden met korte levertijden, bij u afgeleverd op locatie in Zwolle, dat willen wij u bieden! Wanneer u uw lasersnij-onderdelen via het webportaal aanvraagt, ontvangt u in enkele ogenblikken al een offerte. Door een hoge mate van automatisering en korte lijnen in de aansturing van de productie, kunnen wij een leverdatum van 3 werkdagen (excl. de dag van bestellen) afgeven. Wij hebben onze transportmogelijkheden goed geregeld, waardoor uw zending netjes op adres wordt afgeleverd door de transporteur of onze eigen vervoersdienst.

Meer weten over lasersnijden en de mogelijkheden?

Heeft u vragen over lasersnijden bij Hoekman Roestvaststaal of wilt u graag een aanvraag doen, neem dan gerust contact met ons op.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte