Gratis Cad Programma | 2D Tekenpakket DXF en DWG

Op zoek naar een gratis CAD-pakket voor 2D tekeningen? Met Draft Sight CAD Software DraftSight is een professioneel 2D CAD Software applicatie, waarmee u elke soort 2D-tekening kunt maken, bewerken, bekijken en markeren. U kunt DraftSight gratis downloaden.

Download Draftsight

Waarom DraftSight 2D gebruiken?

  • Geschikt om DXF en DWG-bestanden te maken, bewerken en bekijken
  • Eenvoudig in gebruik, dezelfde interface als AutoCad
  • Export van bestanden naar DXF en DWG mogelijk
  • Gratis te gebruiken
  • Geschikt voor meerdere besturingssystemen aks Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac en Linux

Controleer uw 2D files in DraftSight

Wanneer u niet beschikt over een (3D)licentie voor een CAD-programma, biedt DraftSight een mooi alternatief. Om een snijbestand voor de laser in te kunnen lezen, is het belangrijk dat deze aan een aantal voorwaarden voldoet, zoals het bevatten van één gesloten buitencontour. DraftSight maakt het mogelijk om zelf DXF-bestanden te controleren en op te schonen, zodat deze door het webportaal verwerkt kunnen worden.

Hoe werkt Draft Sight?

2D en 3D bestanden

In het webportaal kunt u op basis van uw cad-files een prijs voor lasersnijden en zetten van plaatwerkonderdelen opvragen. Het webportaal kan op basis van 3D-Stepfiles geautomatiseerd een uitslag creëren in 2D. De zettingen worden dan gelijk meegecalculeerd en uitgevoerd. Wanneer u niet over stp-files beschikt,of enkel snijwerk wilt aanvragen kunt u ook DXF-bestanden uploaden.

Meer weten over tekenen in een Cad-Programma?

Heeft u nog vragen over het gebruik van een Cad-Programma om uw snijbestanden aan te leveren voor productie? Laat het gerust weten, we helpen u graag verder.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte