Buislasersnijden

Buislasersnijden is een techniek binnen de metaal- en plaatbewerking, waarmee het mogelijk is om buizen en kokers te snijden. Hoekman Roestvaststaal heeft zich door de jaren heen voornamelijk gespecialiseerd in plaatwerk. Met onze lasersnijmachines snijden wij plaatmateriaal tot diktes van 25 mm. In huis wordt geen buis meer gesneden. Dat neemt niet weg dat constructies kunnen bestaan uit buis- en kokerprofielen. Als totaalleverancier kunnen wij je uiteraard ontzorgen, ook wanneer je product buizen en kokers bevat. Hiervoor maken wij gebruik van een partnernetwerk.

Constructie met buis- en kokerprofielen

Door slim te engineeren is het mogelijk om een frame dat bestaat uit kokerprofielen om te zetten naar een frame dat volledig uit plaatwerk is gezet. Buislasersnijden wordt in dit geval overbodig gemaakt. In sommige gevallen pakt het  voordelig uit om een constructie die bestaat uit buis- en kokerpofielen tóch te zetten uit plaatwerk. Voor onze klant Lacquey (nu JBT FTNON) hebben we in samenwerking succesvol een constructie gere-engineerd, wat diverse voordelen opleverde:

✓ Flinke kostenbesparing door efficiënt materiaalgebruik
✓ Open profielen, dus beter schoon te houden
✓ Hoge maatvastheid, door gebruik van nok- gatverbindingen

Buislasersnijden toch de beste oplossing?

Hoekman Roestvaststaal heeft een partnernetwerk waar binnen  het buislasersnijden kan worden uitbesteed. Zo behoud je constructie toch de oorspronkelijke vorm. Wij nemen de verantwoordelijkheid dat het buislasersnijwerk onder condities gebeurt die je normaliter ook van ons gewend bent. De overige bewerkingen en verwerking tot het eindproduct worden bij ons in huis uitgevoerd. Zo behoud je één aanspreekpunt en bewaken wij de levertijd en kwaliteit.

Waarom Hoekman Roestvaststaal?

Hoekman Roestvaststaal is al ruim 30 jaar de toeleverancier in metaalbewerking, met een specialisme op het gebied van rvs. Door de jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan over de (on)mogelijkheden bij het ontwerpen en het produceren van rvs frames en lasconstructies voor verschillende branches. Hierdoor kun je rekenen op een goed advies. Wij investeren continu in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers, zodat wij streven naar het beste eindresultaat.

Daardoor ben je bij ons verzekerd van:

✓ Jarenlange ervaring
✓ Kennis en expertise
✓ Vakkundig personeel
✓ Kwaliteit en perfectie

Meer informatie?

Voor meer informatie over buislasersnijden kun je altijd contact met ons opnemen. Ons team staat voor je klaar.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte