Tig lassen RVS

Het Tig lassen van rvs (roestvaststaal) is u bij ons in goede handen. Hoekman-Roestvaststaal heeft jarenlange ervaring met metaalbewerkingen en beschikt over diverse geavanceerde machines en gecertificeerde lassers. Door middel van twee lasrobots kunnen wij zeer nauwkeurig rvs tig lassen.

RVS TIG Lassen

Bij tig lassen wordt een constante stroomsterkte gebruikt en kan een zeer hoge laskwaliteit bereikt worden. Hoekman-Roestvaststaal beschikt over twee lasrobots die geautomatiseerd rvs kunnen tig lassen. De lasrobots zijn per lascel voorzien van twee opspanmogelijkheden. Deze opspanmogelijkheden kunnen apart van elkaar beladen en ontladen worden waardoor er continu kan worden doorgelast. Zo kunnen wij zorgen voor een scherpe prijs en een constante kwaliteit.

Kennis en expertise

Alle medewerkers binnen Hoekman-Roestvaststaal volgen jaarlijks opleidingen. Daarnaast volgen alle medewerkers ook een cursus speciaal over rvs. Onze medewerkers weten precies hoe rvs reageert en waar op gelet moet worden. Zo waarborgen wij de kwaliteit en kunt u rekenen op kennis en expertise. Ook investeert Hoekman-Roestvaststaal in de beste machines en de nieuwste technologieën. Onze geavanceerde lasrobots kunnen snel en uiterst precies lassen, dus voor het tig lassen van rvs bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom rvs tig lassen bij Hoekman-Roestvaststaal

Naast dat u bij ons verzekerd bent van vakkundig personeel en de nieuwste technologieën, kunt u bij ons ook rekenen op een snelle levering. Wij kunnen diverse bewerkingstechnieken zelf uitvoeren. Hierdoor kunnen we snel schakelen en houden we de kwaliteit in eigen beheer. Verder bent u bij ons ook verzekerd van:

  • Scherpe prijs in combinatie met een constante kwaliteit
  • Jarenlange ervaring in metaalbewerking
  • Een hoge flexibiliteit

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte