Tig lassen aluminium

Aluminium tig lassen, dat kan bij ons! Hoekman Roestvaststaal heeft jarenlange ervaring met metaalbewerkingen. Zo kan u bij ons onder andere terecht voor, lasersnijden, kanten, walsen en lassen. Met onze jarenlange ervaring en geautomatiseerde lasrobots kunnen wij nauwkeurig aluminium tig lassen.

TIG lasproces voor aluminium

Hoekman Roestvaststaal beschikt over twee lasrobots die geautomatiseerd kunnen lassen. De robots lassen zowel tig als mig/mag. Ook kunnen de robots diverse materialen lassen, zoals rvs en aluminium. Doordat de lascellen van de robots voorzien zijn van twee opspanmogelijkheden kan er continu doorgelast worden. Deze geautomatiseerde laswerkzaamheden leiden tot aanzienlijke prijsreductie, in combinatie met een constante kwaliteit.

Lassen conform NEN 1090

Hoekman Roestvaststaal bestaat ruim 25 jaar. Wij investeren continu in kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Zo zorgen wij dat onze medewerkers echte vakmensen zijn. Hoekman Roestvaststaal streeft altijd naar de beste kwaliteit en perfectie voor een eerlijke prijs. We hebben een kwaliteitsmedewerker in dienst om de kwaliteit te monitoren en bewaken. Voor het tig lassen van aluminium kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie?

Voor aanvullende informatie over tig lassen van aluminium of voor het aanvragen van een offerte kunt u ons via het contactformulier bereiken. We begeleiden je graag van eerste ontwerp tot eindproduct.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte