RVS zetten

Om snel en met de juiste kwaliteit RVS plaatwerk te leveren, is kennis en kunde van RVS nodig . De messen die wij gebruiken in onze kantbanken zijn gemaakt van laser gehard staal en kunnen hierdoor geen ijzer deeltjes afzetten op het RVS. Hoekman Roestvaststaal is gespecialiseerd in het bewerken van RVS en duplex. Laat daarom uw RVS bij ons zetten, want wij werken dagelijks met RVS en weten waar we op moeten letten om besmetting te voorkomen.

RVS zetten op CNC kantbanken

Om te zorgen dat het RVS plaatwerk van hoge kwaliteit is, en blijft, investeren we continu in de mensen, nieuwe machines en gereedschappen. Ook krijgen al onze kantwerkers een interne cursus, waarin we alle facetten en gevaren van het RVS zetten behandelen. Daarnaast is het vervormen van RVS onze dagelijkse bezigheid. Onze medewerkers hebben veel ervaring en weten daardoor ook precies waar ze mee bezig zijn. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor verscheidene nabewerkingen, zoals ontbramen, lassen en parelstralen.

Hoekman Roestvaststaal

✓ Betrouwbaar en innovatief familiebedrijf.
✓ Meer dan 30 jaar ervaring in RVS zetten.
 Moderne CNC kantbanken en vakkundig personeel.

Neem gerust contact op

Wilt u RVS laten zetten bij Hoekman Roestvaststaal, maar ontvangt u graag eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte