RVS Lassen

RVS Lassen? Hoekman-Roestvaststaal is al ruim 3 decennia toeleverancier van plaat– en constructiewerk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel lasersnijden en cnc-kanten. Met een verreikend specialisme op het gebied van roestvaststaal (rvs/roestvrijstaal), verwerken wij plaatdelen tot halffabrikaten of totaalproducten voor een diversiteit aan klanten. Met een lasserij van 1.000m² en 10 volledig uitgeruste lasplekken en drie lasrobots, zijn wij een totaalleverancier in las- en constructiewerk.

Wij bieden de volgende lastechnieken:

Specialisme in RVS lassen

In onze lasserij wordt, om besmetting te voorkomen, enkel rvs en aluminium verwerkt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in rvs en het bewerken ervan. Complementair zijn wij in staat om gecertificeerd laswerk aan te bieden.

Ons team van ruim 60 collega’s staat voor u klaar om uw project te begeleiden van schets naar afgewerkt product. Wij brengen uw wensen gedetailleerd in kaart en adviseren u met onze praktijkervaring over het beste maakproces voor uw product. Door goed te kijken naar het product en de functionaliteit waarvoor het wordt toegepast, is het vaak mogelijk om bewerkingstijd en materiaal te reduceren. Omdat wij het totale proces beheersen, weten we waar de knelpunten zitten en zijn we in de gelegenheid om het werkproces continu te verbeteren. Wij werken met moderne software en technieken die ons helpen om efficiënt te werken. Wij staan voor goede kwaliteit, tegen marktconforme prijzen, dan dat snel bij u geleverd!

Levertijden voor rvs laswerk

Door de hoge mate van automatisering, kunnen wij werken met korte doorlooptijden en is het mogelijk om laswerk relatief snel klaar te hebben. Bekijk de actuele levertijden.

RVS Laswerk voor diverse industrieën

Door het snijden, zetten en lassen van RVS zijn wij in staat om onderdelen te maken voor machines, apparaten, design en constructie. Deze onderdelen worden toegepast in verschillende sectoren als de maritieme sector agrarische sector, on- en offshore en voedingsmiddelen industrie.

Geavanceerde lasrobots

Naast een team van ervaren lassers beschikken wij over drie lasrobots die continu kunnen lassen. Robotlassen is ideaal voor seriematig laswerk. De geautomatiseerde laswerkzaamheden leiden tot een constante kwaliteit en een kortere doorlooptijd. Wij zoeken altijd naar oplossingen om ons productieproces te verbeteren. Daarbij investeren wij in R&D onderzoek om het robotlasproces verder te automatiseren.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakkundig personeel
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Aandacht voor u, uw wensen en uw product
  • De nieuwste technologieën

Meer weten over het lassen van rvs en aluminium?

Van enkelstuks tot serieproductie; wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte