Werken in de metaal is leuk

Rémon van der Kolk werkt al 6 jaar bij Hoekman-RVS. Hij deed eerst een verkoopopleiding maar kwam via een omweg bij Hoekman terecht.

“Ik kon hier vakantiewerk komen doen en dat beviel me zo goed, dat ik een opleiding Allround Plaatwerker ben gaan doen. Ik ben nu bezig met de opleiding Technisch Leidinggevende en ben het aanspreekpunt van de zetafdeling, waar 2D-metaalproducten worden gebogen tot 3D-producten. In de tijd dat ik hier werk, heb ik al veel veranderingen in het productieproces gezien. Er gebeurt veel meer computergestuurd. Technisch inzicht is een pré, maar alles is te leren als je maar plezier en interesse hebt in je werk. Ik vind het leuk om met mijn handen te werken en de afwisseling van het werk hier is prettig. Eén dag in de week zit ik op kantoor om de lasersnijmachines te programmeren. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen. Daarnaast heb ik leuke collega’s, wat ook zeker niet onbelangrijk is.”

 Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 6 oktober hebben wij ons bedrijfsuitje. Dan is de hele dag Hoekman RVS gesloten. Tot donderdag 5 oktober 16.00 kunnen goederen opgehaald worden bij onze expeditie.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte