Werken in de metaal is leuk

Rémon van der Kolk werkt al 6 jaar bij Hoekman-RVS. Hij deed eerst een verkoopopleiding maar kwam via een omweg bij Hoekman terecht.

“Ik kon hier vakantiewerk komen doen en dat beviel me zo goed, dat ik een opleiding Allround Plaatwerker ben gaan doen. Ik ben nu bezig met de opleiding Technisch Leidinggevende en ben het aanspreekpunt van de zetafdeling, waar 2D-metaalproducten worden gebogen tot 3D-producten. In de tijd dat ik hier werk, heb ik al veel veranderingen in het productieproces gezien. Er gebeurt veel meer computergestuurd. Technisch inzicht is een pré, maar alles is te leren als je maar plezier en interesse hebt in je werk. Ik vind het leuk om met mijn handen te werken en de afwisseling van het werk hier is prettig. Eén dag in de week zit ik op kantoor om de lasersnijmachines te programmeren. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen. Daarnaast heb ik leuke collega’s, wat ook zeker niet onbelangrijk is.”

 Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte