Werk en Vitaliteit! Vitaal Vechtdal

Vraag een gemiddelde Nederlander wat hij belangrijk vindt en gezondheid zal zeker genoemd worden. Gezond zijn vinden we dus belangrijk. Daarentegen is gezond(er) leven voor heel veel mensen erg lastig. Vitaal Vechtdal zet zich in voor een gezonde, actieve regio.

VitaalVechtdal vroeg ondernemers uit de regio - waaronder Hoekman RVS - naar hun kijk op werk en vitaliteit. Het gaat bij vitaliteit in bedrijven niet alleen om fysieke fitheid, maar ook om mentale fitheid. Belangrijk hierbij is veerkracht, energie, werksfeer, cultuur, werkplezier en hoe je met elkaar omgaat. Met een serie ondernemersverhalen wil Vitaal Vechtdal de bewustwording over het belang van vitaliteit bij ondernemers en werkgevers stimuleren.

Negen ondernemers uit diverse sectoren in het Vechtdal vertellen over de verschillende aspecten van vitaliteit en wat dit betekent voor hun organisatie.

Werk en Vitaliteit 2021 - Ondernemersverhalen

10. Organisatiecultuur


9. Hoe geef je leiding aan thuiswerkers


8. Leiderschap


7. Werk- en privé balans


6. Het nieuwe werken


5. Vitaliteit in de praktijk

4. Hoe krijg je mensen mee in vitaliteit

 

3. Toekomstbestendig


2. Vitale organisaties

1. Wat is Vitaliteit voor jou?


Meer over Vitaal Vechtdal

Meer nieuws

Een 'Bosker' is een begrip in onze branche

Een 'Bosker' is een begrip in onze branche

Hoe het mogelijk is om een internationale marktleider in krooshekreinigers te worden in Termunterzijl? Dick Bosker legt het enthousiast uit als hij over zijn bedrijf en de branche vertelt. Hoekman RVS is al jaren leverancier voor al het metalen plaatwerk.

Lees meer
Oxide-vrij lasersnijden in staal t/m 25 mm

Oxide-vrij lasersnijden in staal t/m 25 mm

Er zijn slechts twee bedrijven in Nederland die oxide-vrij staal snijden tot een dikte van 25 mm. Hoekman RVS is daar een van. Door te snijden met Mix Line krijgt de snijkant geen oxidehuid. Dit scheelt het stralen van de snijkanten en het staal kan direct gecoat worden.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte