Werk en Vitaliteit! Vitaal Vechtdal

Vraag een gemiddelde Nederlander wat hij belangrijk vindt en gezondheid zal zeker genoemd worden. Gezond zijn vinden we dus belangrijk. Daarentegen is gezond(er) leven voor heel veel mensen erg lastig. Vitaal Vechtdal zet zich in voor een gezonde, actieve regio.

VitaalVechtdal vroeg ondernemers uit de regio - waaronder Hoekman RVS - naar hun kijk op werk en vitaliteit. Het gaat bij vitaliteit in bedrijven niet alleen om fysieke fitheid, maar ook om mentale fitheid. Belangrijk hierbij is veerkracht, energie, werksfeer, cultuur, werkplezier en hoe je met elkaar omgaat. Met een serie ondernemersverhalen wil Vitaal Vechtdal de bewustwording over het belang van vitaliteit bij ondernemers en werkgevers stimuleren.

Negen ondernemers uit diverse sectoren in het Vechtdal vertellen over de verschillende aspecten van vitaliteit en wat dit betekent voor hun organisatie.

Werk en Vitaliteit 2021 - Ondernemersverhalen

10. Organisatiecultuur


9. Hoe geef je leiding aan thuiswerkers


8. Leiderschap


7. Werk- en privé balans


6. Het nieuwe werken


5. Vitaliteit in de praktijk

4. Hoe krijg je mensen mee in vitaliteit

 

3. Toekomstbestendig


2. Vitale organisaties

1. Wat is Vitaliteit voor jou?


Meer over Vitaal Vechtdal

Meer nieuws

Gert Hoekman: werken  aan roadmap voor Nevat

Gert Hoekman: werken aan roadmap voor Nevat

In een recent interview met Metaalnieuwsbrief kwam kort het werken met en voor de Nevat ter sprake. Gert Hoekman gaf hierin het belang aan om voor de ontwikkelagenda's met de metaalbranche en de leveranciers samen op te trekken.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte