Verwacht: Trumpf TruLaser 5030 fiber 10kW

We verwachten een nieuwe lasersnijmachine. Het gaat om de supersnelle de Trumpf TruLaser 5030 fiber met een 10kW laserbron. Deze machine staat bekend om zijn hoge bewerkingssnelheid en machinedynamiek. Ook bij het snijden van complexe contouren.

 24/7 onbemand lasersnijden
De nieuwe machine wordt gekoppeld aan het geautomatiseerde plaatwisselsysteem en platenmagazijn. Hierdoor zal de machine meedraaien in het spel van 24/7 onbemand lasersnijden. Het werkbereik van de laser is 3000mm x 1500mm. Sinds ongeveer een jaar snijden wij ook grotere afmetingen, tot max. 6000mm x 2000mm. Toch worden de meest gangbare producten voor onze klanten, weggepuzzeld uit een een plaatafmeting van 3m x 1,5m. De nieuwe machine, die ter vervanging komt van één van de oude Trumpfs, is met zijn technische innovaties een mooie aanwinst. Door de hoge snijsnelheid, vergroten we daarnaast de productiecapaciteit. Met deze machine, die volledige uitgerust is met geavanceerde opties, zijn we in staat om in minder tijd meer onderdelen te verwerken.

Ontmantelen oude lasersnijmachine
Ter voorbereiding wordt de oude lasersnijmachine volgende week (week 35) uit gebruik genomen en ontmanteld. We hebben voorzorgsmaatregelen getroffen waardoor we naar verwachting goed in staat zijn om de gebruikelijke snij-uren op te vangen. We houden dan ook vast aan drie werkdagen levertijd voor lasersnijdelen (voor online bestellingen). Mochten we onverhoopt toch voor verrassingen komen te staan, dan communiceren we de actuele levertijden met u.

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte