Vechtdal GP 2020 - Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Na een succesvolle eerste editie van de Vechtdal GP, organiseert JCI Vechtdal Evenementen ook dit jaar weer een unieke kartrace door Ommen.

Op Zaterdag 16 mei 2020 gaat het gebeuren; dan vindt dé kartrace van het Vechtdal plaats. 80 coureurs van verschillende bedrijfsteams uit de regio gaan de strijd met elkaar aan. Worden wij van de troon gestoten of gaat Hoekman-RVS er weer met de felbegeerde titel vandoor?

WanneerZaterdag 16 mei 2020
Tijd12.00 - 18.00 uur
WaarEvenemententerrein Ommen (Parkeerplaats Ommen West)

Het is nog mogelijk om een bedrijfsteam aan te melden. Echter is er plek voor een maximum aantal teams. Vol = Vol.
Ook is het mogelijk om het evenement te sponsoren. Er zijn een aantal sponsorpakketten om uit te kiezen. 

Aanmelden Vechtdal GP

Opbrengst voor de Wensstichting


De Vechtdal GP is een businessevenement voor het goede doel op initiatief van JCI Vechtdal (Junior Chamber International). De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan de Wensstichting. Deze stichting zet zich op lokaal niveau in voor personen of organisaties met een wens. Dit vanuit een maatschappelijk oogpunt. 

Van alles te beleven, voor jong en oud!

 • Show van exclusieve sportauto's
 • Racesumulatoren
 • Kinderkartbaan en andere activiteiten voor de kinderen
 • Groot terras 
 • Muziek
 • Rad van fortuin

Meer nieuws

Remmert Success Story: Hoekman RVS

Remmert Success Story: Hoekman RVS

Remmert is een gerenomeerde aanbieder van platenmagazijnen voor onder andere de metaalindustrie. Het full size volautomatische platenmagazijn dat met zijn AGV gekoppeld is aan de snelste 30 kW lasersnijmachine van Europa was een krachttoer die de nodige aanpassingen vroeg. Maar wat een power house is deze ijzersterke combinatie! Remmert heeft er een succes story over gemaakt die we graag met jullie willen delen.

Lees meer
las hal 2.0

las hal 2.0

Met een vierde vestiging in Nieuwleusen heeft Hoekman RVS een nieuwe las hal in gebruik genomen. Deze las hal loopt voorop in de technologische vooruitgang, Gert Hoekman, technisch directeur: "Wij kunnen nu grotere projecten aannemen. Er is tevens meer kennis aangetrokken op lasgebied en normering waardoor we aankomend jaar ook op het gebied van certificering een nog beter antwoord hebben op de markt."

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte