Uitdagingen & kansen MKB op politieke agenda | Werkbezoek CDA en MKB Nederland

Hoe stomen we de mensen klaar voor de banen van de toekomst? Dit was één van de thema's die aan bod kwamtijdens het werkbezoek van Hilde Palland (2e Kamerlid CDA), Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland), Jelle Weever (voorzitter Regio Zwolle) .

Ook andere speerpunten op politieke agenda werden ter tafel gebracht. Zoals automatisering en digitalisering. Dit biedt uiteraard mooie groeikansen voor het MKB. Maar wat als hierdoor bepaalde banen in de toekomst verdwijnen? Dan moeten we met elkaar zorgen dat we (toekomstig) werkend Nederland in beweging krijgen om goed voorbereid te zijn! 'Een leven lang leren' maakt daar onderdeel van uit.

Hilde Palland noemde Hoekman RVS een mooi voorbeeld van een familiebedrijf dat innovatief is, inzet op continuïteit en veel teruggeeft aan de samenleving!


Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte