Uitdagingen & kansen MKB op politieke agenda | Werkbezoek CDA en MKB Nederland

Hoe stomen we de mensen klaar voor de banen van de toekomst? Dit was één van de thema's die aan bod kwamtijdens het werkbezoek van Hilde Palland (2e Kamerlid CDA), Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland), Jelle Weever (voorzitter Regio Zwolle) .

Ook andere speerpunten op politieke agenda werden ter tafel gebracht. Zoals automatisering en digitalisering. Dit biedt uiteraard mooie groeikansen voor het MKB. Maar wat als hierdoor bepaalde banen in de toekomst verdwijnen? Dan moeten we met elkaar zorgen dat we (toekomstig) werkend Nederland in beweging krijgen om goed voorbereid te zijn! 'Een leven lang leren' maakt daar onderdeel van uit.

Hilde Palland noemde Hoekman RVS een mooi voorbeeld van een familiebedrijf dat innovatief is, inzet op continuïteit en veel teruggeeft aan de samenleving!


Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer
Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte