Uitdagingen & kansen MKB op politieke agenda | Werkbezoek CDA en MKB Nederland

Hoe stomen we de mensen klaar voor de banen van de toekomst? Dit was één van de thema's die aan bod kwamtijdens het werkbezoek van Hilde Palland (2e Kamerlid CDA), Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland), Jelle Weever (voorzitter Regio Zwolle) .

Ook andere speerpunten op politieke agenda werden ter tafel gebracht. Zoals automatisering en digitalisering. Dit biedt uiteraard mooie groeikansen voor het MKB. Maar wat als hierdoor bepaalde banen in de toekomst verdwijnen? Dan moeten we met elkaar zorgen dat we (toekomstig) werkend Nederland in beweging krijgen om goed voorbereid te zijn! 'Een leven lang leren' maakt daar onderdeel van uit.

Hilde Palland noemde Hoekman RVS een mooi voorbeeld van een familiebedrijf dat innovatief is, inzet op continuïteit en veel teruggeeft aan de samenleving!


Lees het volledige artikel

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte