Uitdagingen & kansen MKB op politieke agenda | Werkbezoek CDA en MKB Nederland

Hoe stomen we de mensen klaar voor de banen van de toekomst? Dit was één van de thema's die aan bod kwamtijdens het werkbezoek van Hilde Palland (2e Kamerlid CDA), Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland), Jelle Weever (voorzitter Regio Zwolle) .

Ook andere speerpunten op politieke agenda werden ter tafel gebracht. Zoals automatisering en digitalisering. Dit biedt uiteraard mooie groeikansen voor het MKB. Maar wat als hierdoor bepaalde banen in de toekomst verdwijnen? Dan moeten we met elkaar zorgen dat we (toekomstig) werkend Nederland in beweging krijgen om goed voorbereid te zijn! 'Een leven lang leren' maakt daar onderdeel van uit.

Hilde Palland noemde Hoekman RVS een mooi voorbeeld van een familiebedrijf dat innovatief is, inzet op continuïteit en veel teruggeeft aan de samenleving!


Lees het volledige artikel

Meer nieuws

productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer
Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte