Uitbreiding bedrijfsruimte voor Hoekman in zicht

Uitbreiding van de bedrijfsruimte staat dit jaar definitief op de agenda. Hoekman Roestvaststaal in Nieuwleusen heeft onlangs het bedrijfspand van de achterbuurman kunnen kopen. Daarmee gaat de al 5 jaar levende wens om het huidige werkoppervlak te vergroten in vervulling.

Uitbouw of nieuwbouw

In het aangekochte pand aan de Kalkovenweg 14 zit momenteel Gebroeders Dunnink Melktransport gevestigd. Doordat zij een nieuw bedrijfspand gaan bouwen, komt de bedrijfshal vrij. De optie voor nieuwbouw is ook door Hoekman serieus overwogen. Het inrichten van een nieuwbouwpand heeft echter naast voordelen, ook een aantal nadelen voor een rvs-bewerker met een omvang als Hoekman. “Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, niet alleen door het fysiek verplaatsen van de machines, maar ook door het verlies van kostbare machine- en productie-uren,” aldus Gert Hoekman, directeur van Hoekman Roestvaststaal. Hij is dan ook blij dat uitbreiding op de huidige locatie mogelijk is.

Groeiambitie

Met de aanschaf van het pand, wordt er verdere invulling worden gegeven aan de groeiambitie van de rvs-specialist. Met ruim 5.000 m² heeft Hoekman al een behoorlijke productiehal. Toch is de vloer aardig bezet. Eerder al werden uitwijkmogelijkheden gevonden in de huur van een gedeelte van het aangrenzende bedrijfspand van Heide/Mulder en een gedeelte van een bedrijfspand aan de Rollecate 9. Gert Hoekman: ‘Natuurlijk probeer je zo efficiënt mogelijk met de ruimte en je voorraad om te gaan. En met een uitbouw omhoog is vorig jaar de nodige ruimte gewonnen. Toch beginnen we uit onze jas te groeien. Helemaal met de aanschaf van een grootformaat fiber lasersnijmachine, zijn de extra vierkante meters een welkome aanvulling.”

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte