Uitbreiding bedrijfsruimte

Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om onze nieuwe bedrijfsruimte aan de Kalkovenweg 14 in gebruik te nemen. De ruimte bevindt zich direct achter ons huidige bedrijfspand.

We hebben ervoor gekozen om energiezuinige LED-verlichting aan te brengen. Op korte termijn wordt ook de digitale infrastructuur aangelegd, zodat het netwerk bereikbaar is. Verder is het buitenterrein aangepakt, zodat we beschikken over extra parkeergelegenheid voor personeel. 

De ruimte komt eerst ten goede aan onze expeditie. Later wordt bekeken hoe we de ruimte maximaal kunnen benutten.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte