Twee verschillende ondernemers, dezelfde passie voor het ondernemerschap!

Een open gesprek aan de grote houten stamtafel tussen Alfons Boerdijk van JRV Products en Heleen Wildvank-Hoekman van Hoekman-RVS. Van de krapte op de arbeidsmarkt aan goed geschoold personeel, tot de uitdagingen op het gebied van ICT, van alles kwam er aan bod. Want ondernemen verbindt. "Hoe doe jij dat nou?" Het is altijd interessant om van elkaar te leren, elkaar te prikkelen en ervaringen uit te wisselen.

De twee ondernemers gingen met elkaar in gesprek op initiatief van Sallands Ondernemers Magazine

SOMS Uitwisseling JRV Products bij Hoekman RVS
Als startende ondernemer nam Alfons in 2008 een bedrijf in bevestigingsmaterialen en gereedschappen in Brabant over: JRV Products. Door volledig in te zetten op online marketing met een externe samenwerkingspartner, realiseerden ze de afgelopen periode een enorme groei in de verkopen via de webshop. De geplande verhuizing naar een groter pand op het bedrijventerrein in Raalte, past dan ook exact binnen deze koers.

Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte