Twee verschillende ondernemers, dezelfde passie voor het ondernemerschap!

Een open gesprek aan de grote houten stamtafel tussen Alfons Boerdijk van JRV Products en Heleen Wildvank-Hoekman van Hoekman-RVS. Van de krapte op de arbeidsmarkt aan goed geschoold personeel, tot de uitdagingen op het gebied van ICT, van alles kwam er aan bod. Want ondernemen verbindt. "Hoe doe jij dat nou?" Het is altijd interessant om van elkaar te leren, elkaar te prikkelen en ervaringen uit te wisselen.

De twee ondernemers gingen met elkaar in gesprek op initiatief van Sallands Ondernemers Magazine

SOMS Uitwisseling JRV Products bij Hoekman RVS
Als startende ondernemer nam Alfons in 2008 een bedrijf in bevestigingsmaterialen en gereedschappen in Brabant over: JRV Products. Door volledig in te zetten op online marketing met een externe samenwerkingspartner, realiseerden ze de afgelopen periode een enorme groei in de verkopen via de webshop. De geplande verhuizing naar een groter pand op het bedrijventerrein in Raalte, past dan ook exact binnen deze koers.

Lees het volledige artikel

Meer nieuws

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De Ra. Ra. Ra. van het snijbeeld

De ruwheidswaarde = Ra van laser-gesneden metaal wisselt per materiaal en plaatdikte. Hoekman RVS monitort dit continu om hun parameters te verbeteren. Welke Ra heb jij nodig voor jouw laser-gesneden onderdelen of halffabricaten? Onze experts delen graag hun kennis hierover.

Lees meer
De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De snijkracht van een 30 kW lasersnijmachine

De onbekendheid met lasersnijden op een 30kW roept veel vragen op. Het snijbeeld is bijvoorbeeld anders. Bij dikkere RVS-soorten is de RA ruwheidswaarde iets hoger door een ander snijbeeld. Wilko Spijkerman, hoofd productie bij Hoekman RVS vertelt hier meer over.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte