Twee verschillende ondernemers, dezelfde passie voor het ondernemerschap!

Een open gesprek aan de grote houten stamtafel tussen Alfons Boerdijk van JRV Products en Heleen Wildvank-Hoekman van Hoekman-RVS. Van de krapte op de arbeidsmarkt aan goed geschoold personeel, tot de uitdagingen op het gebied van ICT, van alles kwam er aan bod. Want ondernemen verbindt. "Hoe doe jij dat nou?" Het is altijd interessant om van elkaar te leren, elkaar te prikkelen en ervaringen uit te wisselen.

De twee ondernemers gingen met elkaar in gesprek op initiatief van Sallands Ondernemers Magazine

SOMS Uitwisseling JRV Products bij Hoekman RVS
Als startende ondernemer nam Alfons in 2008 een bedrijf in bevestigingsmaterialen en gereedschappen in Brabant over: JRV Products. Door volledig in te zetten op online marketing met een externe samenwerkingspartner, realiseerden ze de afgelopen periode een enorme groei in de verkopen via de webshop. De geplande verhuizing naar een groter pand op het bedrijventerrein in Raalte, past dan ook exact binnen deze koers.

Lees het volledige artikel

Meer nieuws

productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer
Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte