Terugblik Open Bedrijvendag Nieuwleusen 2019

Afgelopen zaterdag openden wij onze deuren tijdens de Open Bedrijvendag Nieuwleusen. We blikken terug op een geslaagde dag!

De bezoekers liepen een route door het maakproces. Door alle stappen te volgen: van bestellen, lasersnijden en ontbramen tot cnc-kanten, maakten ze zelf een rvs-flessenopener. Ook de lasafdeling was opengesteld voor bezoekers. Een aantal lassers liet wat van hun werkzaamheden zien en de robotoperator demonstreerde zijn lasrobots. Daarnaast was er een demonstratie met een cobot, verzorgd door WeCobot. De dag werd begeleid door een stukje live muziek, onder het genot van een hapje en drankje.

Meer nieuws

Aanleverspecificaties voor Trechter en square to round plaatdelen.

Aanleverspecificaties voor Trechter en square to round plaatdelen.

Hoekman Roestvaststaal maakt rechter en square-to-round plaatdelen. Onze collega, Bemjamin van Oenen heeft de belangrijkste aandachtspunten voor de aanleverspecificaties op een rijtje gezet.

Lees meer
las hal 2.0

las hal 2.0

Met een vierde vestiging in Nieuwleusen heeft Hoekman RVS een nieuwe las hal in gebruik genomen. Deze las hal loopt voorop in de technologische vooruitgang, Gert Hoekman, technisch directeur: "Wij kunnen nu grotere projecten aannemen. Er is tevens meer kennis aangetrokken op lasgebied en normering waardoor we aankomend jaar ook op het gebied van certificering een nog beter antwoord hebben op de markt."

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte