Terugblik Open Bedrijvendag Nieuwleusen 2019

Afgelopen zaterdag openden wij onze deuren tijdens de Open Bedrijvendag Nieuwleusen. We blikken terug op een geslaagde dag!

De bezoekers liepen een route door het maakproces. Door alle stappen te volgen: van bestellen, lasersnijden en ontbramen tot cnc-kanten, maakten ze zelf een rvs-flessenopener. Ook de lasafdeling was opengesteld voor bezoekers. Een aantal lassers liet wat van hun werkzaamheden zien en de robotoperator demonstreerde zijn lasrobots. Daarnaast was er een demonstratie met een cobot, verzorgd door WeCobot. De dag werd begeleid door een stukje live muziek, onder het genot van een hapje en drankje.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte