S.V. Nieuwleusen zet hun sponsoren in het zonnetje

De voetbalvereniging wil hun sponsoren bedanken. Vooral ten tijde van de Coronacrisis, waarbij sommige bedrijven hard worden getroffen. Dit doen ze door middel van een leuk filmpje.

Onder het motto 'Wees Loyaal, Koop Lokaal" betuigt S.V. Nieuwleusen steun aan de sponsoren en  ze roepen iedereen op om inkopen te doen bij de plaatselijke middenstand.

"De sponsoren hebben ons nodig!"

Aan dit filmpje is een prijsvraag verbonden met als prijs een cadeaubon van Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen t.w.v. maar liefst € 100,– .

Doe mee aan de winactie

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte