S.V. Nieuwleusen bedankt sponsoren dug-outs

Afgelopen zaterdag opende S.V. Nieuwleusen vol trots het vernieuwde sportcomplex voor leden en geïnteresseerden. Het nieuwe clubhuis kwam tot stand door samenwerkingen met vele bedrijven uit de regio, medewerking van de gemeente Dalfsen en de intensieve inzet van vrijwilligers, waar het zonder de laatste zeker niet was gelukt. Ook het hoofdveld kreeg een nieuwe uitstraling. Het werd verrijkt met twee nieuwe dug-outs en een nieuw leunhek. De dug-outs werden gemaakt door Hoekman Roestvaststaal uit Nieuwleusen.

Co-sponsoring
Van Dijk Ontwerp & Engineering ontwierp de dug-outs. Uitgangspunt was een een moderne uitstraling en voldoende zitplekken voor de wisselspelers en de technische staff. Comfortabele dug-outs – in de huiskleuren – waar de club de komende jaren mee vooruit kan. Met het ontwerp werd vorig jaar aangeklopt bij Hoekman Roestvaststaal, toeleverancier van plaatwerk halffabricaten en lassamenstellingen. Hoewel het maken van dug-outs niet tot de dagelijkse werkzaamheden van het metaalbedrijf behoort, zagen zij wel de mogelijkheid om de dug-outs te vervaardigen. Hoekman deed de toezegging om in een co-sponsoring met Autobedrijf Zieleman de productie voor zijn rekening te nemen.

Herzien design
Eén van de engineers van Hoekman hield het ontwerp tegen het licht om tot een produceerbaar geheel te komen. Om de kosten beheersbaar te houden en het eenvoudiger door het productieproces te laten lopen, werd in samenspraak het design herzien. Daarbij werd gekeken of er zoveel mogelijk uit handelslengtes geproduceerd kon worden. Dit resulteerde in een kant en klaar bouwpakket, dat door de vrijwilligers van de bouwploeg op locatie in elkaar kon worden gezet.

Design door Wim van Dijk
Eindresultaat
 Design (door Wim van Dijk) en het eindresultaat.

Meer nieuws

productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer
Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte