STOottroepen Techniek over de vloer

We hebben allemaal baat bij goed opgeleid technisch personeel. Om het techniekonderwijs aan te laten sluiten bij de banen van morgen, is een goede samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven cruciaal. Met deze reden is het landelijke programma Sterk Techniek Onderwijs (STO) gelanceerd.

STOottroepen Techniek

STOottroepen Techniek is een samenwerking van drie Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s;  Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle. Zij trekken samen op om de verbinding te leggen tussen docenten van het VMBO, en later ook van het MBO, en het bedrijfsleven en zo de samenwerking te voorzien van een solide, sterk en structureel fundament. Deze kruisbestuiving geeft nieuwe praktijkontwikkelingen een plek in het techniekonderwijs. Het programma wordt afgetrapt met een reeks bedrijfsbezoeken. Hoekman-RVS ontving een aantal docenten en onderwijsmedewerkers op locatie om in gesprek te gaan over het techniekonderwijs.

Stoottroepen TECHNIEK Onderwijs

stoottroepen-techniek
STO Sterk Techniek Onderwijs
Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer
Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte