STOottroepen Techniek over de vloer

We hebben allemaal baat bij goed opgeleid technisch personeel. Om het techniekonderwijs aan te laten sluiten bij de banen van morgen, is een goede samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven cruciaal. Met deze reden is het landelijke programma Sterk Techniek Onderwijs (STO) gelanceerd.

STOottroepen Techniek

STOottroepen Techniek is een samenwerking van drie Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s;  Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle. Zij trekken samen op om de verbinding te leggen tussen docenten van het VMBO, en later ook van het MBO, en het bedrijfsleven en zo de samenwerking te voorzien van een solide, sterk en structureel fundament. Deze kruisbestuiving geeft nieuwe praktijkontwikkelingen een plek in het techniekonderwijs. Het programma wordt afgetrapt met een reeks bedrijfsbezoeken. Hoekman-RVS ontving een aantal docenten en onderwijsmedewerkers op locatie om in gesprek te gaan over het techniekonderwijs.

Stoottroepen TECHNIEK Onderwijs

stoottroepen-techniek
STO Sterk Techniek Onderwijs
Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte