STOottroepen Techniek over de vloer

We hebben allemaal baat bij goed opgeleid technisch personeel. Om het techniekonderwijs aan te laten sluiten bij de banen van morgen, is een goede samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven cruciaal. Met deze reden is het landelijke programma Sterk Techniek Onderwijs (STO) gelanceerd.

STOottroepen Techniek

STOottroepen Techniek is een samenwerking van drie Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s;  Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle. Zij trekken samen op om de verbinding te leggen tussen docenten van het VMBO, en later ook van het MBO, en het bedrijfsleven en zo de samenwerking te voorzien van een solide, sterk en structureel fundament. Deze kruisbestuiving geeft nieuwe praktijkontwikkelingen een plek in het techniekonderwijs. Het programma wordt afgetrapt met een reeks bedrijfsbezoeken. Hoekman-RVS ontving een aantal docenten en onderwijsmedewerkers op locatie om in gesprek te gaan over het techniekonderwijs.

Stoottroepen TECHNIEK Onderwijs

stoottroepen-techniek
STO Sterk Techniek Onderwijs
Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte