STOottroepen Techniek over de vloer

We hebben allemaal baat bij goed opgeleid technisch personeel. Om het techniekonderwijs aan te laten sluiten bij de banen van morgen, is een goede samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven cruciaal. Met deze reden is het landelijke programma Sterk Techniek Onderwijs (STO) gelanceerd.

STOottroepen Techniek

STOottroepen Techniek is een samenwerking van drie Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s;  Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle. Zij trekken samen op om de verbinding te leggen tussen docenten van het VMBO, en later ook van het MBO, en het bedrijfsleven en zo de samenwerking te voorzien van een solide, sterk en structureel fundament. Deze kruisbestuiving geeft nieuwe praktijkontwikkelingen een plek in het techniekonderwijs. Het programma wordt afgetrapt met een reeks bedrijfsbezoeken. Hoekman-RVS ontving een aantal docenten en onderwijsmedewerkers op locatie om in gesprek te gaan over het techniekonderwijs.

Stoottroepen TECHNIEK Onderwijs

stoottroepen-techniek
STO Sterk Techniek Onderwijs
Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio’s Noordwest Veluwe, Kampen en Zwolle

Meer nieuws

Uitgebuikt gat te dicht in de buigzone

Ronde gaten niet meer rond na het kanten? Hoe voorkom je vervorming?

Gaten die zich te dicht in de buigzone bevinden kunnen vervormen tijdens het kanten. Het materiaal stuikt, of buikt uit door de kracht die op het materiaal wordt uitgeoefend. Hoe voorkom je het vervormen van gaten?

Lees meer
Terugblik Open Bedrijvendag Nieuwleusen 2019

Terugblik Open Bedrijvendag Nieuwleusen 2019

Afgelopen zaterdag openden wij onze deuren tijdens de Open Bedrijvendag Nieuwleusen. We blikken terug op een geslaagde dag!

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte