Slim aan de slag met de digitale toekomst

Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert de unieke holografische workshop 'Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf'.

Waar:
Theater de Voorveghter Hardenberg

Wanneer:
18 juni 2019

Tijd:
18.30 uur

Inhoud Ondernemers-event:
Digitalisering zal de wereld de komende jaren meer en meer veranderen. Concurrenten zijn al begonnen. Weet u waar de digitale kansen voor uw bedrijf liggen? Kom naar het gratis ondernemersevent op 18 juni, waar succesvolle ondernemers en experts u holografisch deelgenoot maken van hun digitale successen. Spar met collega-ondernemers over de digitale toekomst van uw bedrijf en ga vervolgens met een persoonlijk actieplan aan de slag.

Aanmelden?
Aanmelden is niet meer mogelijk.


Hoekman Roestvaststaal is partner van dit event.

Meer nieuws

Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer
Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte