Slim aan de slag met de digitale toekomst

Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert de unieke holografische workshop 'Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf'.

Waar:
Theater de Voorveghter Hardenberg

Wanneer:
18 juni 2019

Tijd:
18.30 uur

Inhoud Ondernemers-event:
Digitalisering zal de wereld de komende jaren meer en meer veranderen. Concurrenten zijn al begonnen. Weet u waar de digitale kansen voor uw bedrijf liggen? Kom naar het gratis ondernemersevent op 18 juni, waar succesvolle ondernemers en experts u holografisch deelgenoot maken van hun digitale successen. Spar met collega-ondernemers over de digitale toekomst van uw bedrijf en ga vervolgens met een persoonlijk actieplan aan de slag.

Aanmelden?
Aanmelden is niet meer mogelijk.


Hoekman Roestvaststaal is partner van dit event.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte