Schaatsteam Hoekman Roestvaststaal steunt Stichting Red een Kind

Met een clinic van Jan Maarten Heideman en Gerjan van den Brink werden de schaats-skills van het Hoekman-schaatsteam afgelopen donderdag nog iets opgepoetst. Het waren de laatste trainingsuurtjes tot aan de tocht van 200 km, welke op dinsdag 28 januari wordt gereden.

Met hun deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk, maakt de schaatsploeg zich hard voor kinderen in armoede. Door de sportieve prestatie te koppelen aan een actie voor het goede doel, hopen ze geld in te zamelen voor Stichting Red een Kind

Het doel van Stichting Red een Kind


Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren. Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Het geld dat de stichting ophaalt, wordt ingezet om een toekomst te bieden aan kinderen in armoede. Dit gebeurt met een dorpsaanpak; door complete gezinnen te helpen met het verbeteren van hun eigen leefomstandigheden, het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Hoekman Roestvaststaal is al een aantal jaar donateur van de stichting. Help ons mee om de doelen te realiseren en doneer een bedrag!

Doneren

Schaatsclinic door Jan Maarten Heideman en Gerjan van den Brink


Red een Kind organiseerde voor de rijders van de Alternatieve Elfstedentocht een schaatsclinic met niemand minder dan Jan Maarten Heideman en Gerjan van den Brink. Jan Maarten wordt gezien als één van de succesvolste marathonschaatsers aller tijden. Gerjan schaatste in de nationale schaatsploeg van Nederland verschillende NK’s, WK’s en World cups. Met de tips en tricks van Jan Maarten en Gerjan kregen de schaatsers een laatste steuntje in de rug om 28 januari de sportieve uitdaging aan te gaan. 

Schaatsteam hoekman clinic
Weissensee Hoekman-RVS januari 2020
in training schaatsen hoekman

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte