Schaatsteam Hoekman reed Alternatieve Elfstedentocht 2020

Afgelopen dinsdag stond de Alternatieve Elfstedentocht op de agenda voor het Hoekman-Schaatsteam. De exacte tel is hij inmiddels kwijt geraakt, maar het moet ongeveer de 15ᵉ keer geweest zijn dat Gerrit Hoekman het ijs betrad voor de 200 km-tellende tocht. Samen met Harry, Henk, Erwin en Chris startte Gerrit aan de uitdaging.

De weersomstandigheden op de Weissensee waren, na een lange periode van  droge vorst en zon, deze week een stuk minder mooi. De kranten kopten over " beroerd winterweer op de Weissensee'. Het dooide van maandag op dinsdag de hele nacht. Ook overdag wilde het niet vriezen. Dit had een behoorlijke weerslag op de kwaliteit van het ijs. Kom je te vallen, dan schaats je verder met een nat pak. En dat met een koude wind en een temperatuur van slechts 4 graden.


Harry, Henk en Erwin reden, ondanks de zware omstandigheden, de tocht helemaal uit. Een knappe prestatie! Gerrit heeft helaas eerder moeten opgeven. Ook Chris moest door een eerder opgelopen blessure, voortijdig het ijs verlaten.

Meer nieuws

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer
Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte