Schaatsteam Hoekman reed Alternatieve Elfstedentocht 2020

Afgelopen dinsdag stond de Alternatieve Elfstedentocht op de agenda voor het Hoekman-Schaatsteam. De exacte tel is hij inmiddels kwijt geraakt, maar het moet ongeveer de 15ᵉ keer geweest zijn dat Gerrit Hoekman het ijs betrad voor de 200 km-tellende tocht. Samen met Harry, Henk, Erwin en Chris startte Gerrit aan de uitdaging.

De weersomstandigheden op de Weissensee waren, na een lange periode van  droge vorst en zon, deze week een stuk minder mooi. De kranten kopten over " beroerd winterweer op de Weissensee'. Het dooide van maandag op dinsdag de hele nacht. Ook overdag wilde het niet vriezen. Dit had een behoorlijke weerslag op de kwaliteit van het ijs. Kom je te vallen, dan schaats je verder met een nat pak. En dat met een koude wind en een temperatuur van slechts 4 graden.


Harry, Henk en Erwin reden, ondanks de zware omstandigheden, de tocht helemaal uit. Een knappe prestatie! Gerrit heeft helaas eerder moeten opgeven. Ook Chris moest door een eerder opgelopen blessure, voortijdig het ijs verlaten.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte