Saloon stockcars dit weekend op Speedway Emmen

Zaterdag 20 oktober staat de jaarlijkse “Men of Steel” finale race weer op de agenda voor de Saloon stockcars op Speedway Emmen. Deze race is een aanloop naar één van de grootste wedstrijden van het jaar voor de Saloon stockcars; de World of Shale.

Saloon stockcars is binnen Nederland een snel groeiende oval race klasse, die overgewaaid is uit Groot-Brittannië. Doordat het een contactklasse is, moeten de coureurs tegen een stootje kunnen en komt het vooral aan op de kwaliteiten van de coureur.

Als hoofdsponsor van de “Men of Steel” wenst Hoekman Roestvaststaal alle coureurs een goede race toe. Dat de sterkste mag winnen!

Meer nieuws

Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer
Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte