Pre-season party voor Moto3 coureur Justin Fokkert in Het Roode Hert in Dalfsen

Op vrijdagavond 24 januari a.s. wordt er een pre-season party georganiseerd voor Moto3 coureur Justin Fokkert in Het Roode Hert in Dalfsen. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen!

De avond is een samenwerking tussen Grand Café Nikki’s, Het Roode Hert en Stichting Talent Team Oudleusen. Er wordt een presentatie gehouden en er vindt een verloting met mooie prijzen plaats. Als klap op de vuurpijl is er een optreden van het Dalfser artiestenduo Harten 10. De deuren openen om 20.00 uur. 

De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan het racebudget van Justin Fokkert. De  13-jarige Justin racet op hoog niveau in de Spaanse Repsol CEV ETC  competitie. Het CEV kampioenschap in Spanje wordt aangemerkt als de voorloper van het WK MotoGP kampioenschap. Het is “The Place To Be’ voor alle jonge ambitieuze motorcoureurs. Het CEV ETC (voorloper op het Junior WK) kent een deelnemers veld van gemiddeld 55 tot 60 rijders met verschilde nationaliteiten van over de hele wereld. De leeftijden liggen tussen de 12 en 17 jaar. 

Meer nieuws

Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer
productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte