Pre-season party voor Moto3 coureur Justin Fokkert in Het Roode Hert in Dalfsen

Op vrijdagavond 24 januari a.s. wordt er een pre-season party georganiseerd voor Moto3 coureur Justin Fokkert in Het Roode Hert in Dalfsen. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen!

De avond is een samenwerking tussen Grand Café Nikki’s, Het Roode Hert en Stichting Talent Team Oudleusen. Er wordt een presentatie gehouden en er vindt een verloting met mooie prijzen plaats. Als klap op de vuurpijl is er een optreden van het Dalfser artiestenduo Harten 10. De deuren openen om 20.00 uur. 

De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan het racebudget van Justin Fokkert. De  13-jarige Justin racet op hoog niveau in de Spaanse Repsol CEV ETC  competitie. Het CEV kampioenschap in Spanje wordt aangemerkt als de voorloper van het WK MotoGP kampioenschap. Het is “The Place To Be’ voor alle jonge ambitieuze motorcoureurs. Het CEV ETC (voorloper op het Junior WK) kent een deelnemers veld van gemiddeld 55 tot 60 rijders met verschilde nationaliteiten van over de hele wereld. De leeftijden liggen tussen de 12 en 17 jaar. 

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte