Oplopende levertijden

De afgelopen weken hebben we van doen met een bovengemiddeld aantal geplaatste orders. Door deze toenemende vraag, zien we dat onze capaciteit tot een maximum wordt gevuld. Hierdoor komt onze leverbetrouwbaarheid onder druk te staan. Om een eerlijke verwachting af te geven, zijn wij genoodzaakt om onze levertijden op te hogen.

Actuele levertijden webportaal

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500): 3 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten: 6 - 8 werkdagen

Actuele levertijden bestellingen per e-mail

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500): 8 werkdagen
XL Lasersnijwerk (Max. 6000 x 2000): 10 werkdagen
Zetwerk / Aanvullende bewerkingen: 12 - 15 werkdagen*
XL zetwerk / Aanvullende bewerkingen: 15 - 18 werkdagen*
Laswerk / Complete lassamenstellingen: 20 - 25 werkdagen*

* Bestellingen en offerte-aanvragen die worden voorzien van 3D stepfiles kunnen met een kortere doorlooptijd in productie worden genomen. Ook onderdelen die wij al eerder voor u hebben gemaakt behoeven niet nogmaals te worden uitgewerkt, waardoor een kortere levertijd mogelijk is.

Decembersluiting

Met de decembersluiting in het vooruitzicht, willen we u graag vroegtijdig informeren dat opdrachten per e-mail, met meer bewerkingen dan enkel lasersnijden, pas weer in het nieuwe jaar kunnen worden uitgeleverd.

Online bestellen via het webportaal

Webaanvragen worden grotendeels geautomatiseerd verwerkt. Daardoor is het mogelijk om deze met een kortere doorlooptijd af te handelen. Wanneer u snij- of zetwerk aan wilt aanvragen én u in het bezit bent van correcte dxf- of step-bestanden, is dit de snelste weg om uw producten in huis te hebben.

Meer nieuws

Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer
productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte