Oplopende levertijden

De afgelopen weken hebben we van doen met een bovengemiddeld aantal geplaatste orders. Door deze toenemende vraag, zien we dat onze capaciteit tot een maximum wordt gevuld. Hierdoor komt onze leverbetrouwbaarheid onder druk te staan. Om een eerlijke verwachting af te geven, zijn wij genoodzaakt om onze levertijden op te hogen.

Actuele levertijden webportaal

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500): 3 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten: 6 - 8 werkdagen

Actuele levertijden bestellingen per e-mail

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500): 8 werkdagen
XL Lasersnijwerk (Max. 6000 x 2000): 10 werkdagen
Zetwerk / Aanvullende bewerkingen: 12 - 15 werkdagen*
XL zetwerk / Aanvullende bewerkingen: 15 - 18 werkdagen*
Laswerk / Complete lassamenstellingen: 20 - 25 werkdagen*

* Bestellingen en offerte-aanvragen die worden voorzien van 3D stepfiles kunnen met een kortere doorlooptijd in productie worden genomen. Ook onderdelen die wij al eerder voor u hebben gemaakt behoeven niet nogmaals te worden uitgewerkt, waardoor een kortere levertijd mogelijk is.

Decembersluiting

Met de decembersluiting in het vooruitzicht, willen we u graag vroegtijdig informeren dat opdrachten per e-mail, met meer bewerkingen dan enkel lasersnijden, pas weer in het nieuwe jaar kunnen worden uitgeleverd.

Online bestellen via het webportaal

Webaanvragen worden grotendeels geautomatiseerd verwerkt. Daardoor is het mogelijk om deze met een kortere doorlooptijd af te handelen. Wanneer u snij- of zetwerk aan wilt aanvragen én u in het bezit bent van correcte dxf- of step-bestanden, is dit de snelste weg om uw producten in huis te hebben.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte