Open Bedrijvendag Nieuwleusen

Zaterdag 5 oktober 2019 presenteren zo'n 30 bedrijven uit Nieuwleusen zich tijdens de Open Bedrijvendag. Het is de uitgelezen kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een groot aantal lokale bedrijven, in onder andere de techniek, bouw, administratieve sector, ICT en horeca. We willen je graag laten zien wat de regio jou te bieden heeft qua aanbod in producten en diensten, maar misschien ook wel als toekomstige werkgever voor een baan of stageplek!

Kom bij ons kijken!
Ook Hoekman Roestvaststaal opent de deuren voor geïnteresseerden. We laten je graag zien welke producten we in huis voor onze klanten maken. We vertellen meer over het bedrijf, de geschiedenis, de werkzaamheden, de machines en hoe we omgaan met automatisering & digitalisering.

Openingstijden:
Van 10.00 - 15.00 uur

Wil je meer weten?

De organisatie is druk met de voorbereidingen om gezamenlijk van deze dag een groot succes te maken.  Houd voor meer informatie www.industrienieuwleusen.nl in de gaten of volg onze Facebookpagina.Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte