Open Bedrijvendag Nieuwleusen

Zaterdag 5 oktober 2019 presenteren zo'n 30 bedrijven uit Nieuwleusen zich tijdens de Open Bedrijvendag. Het is de uitgelezen kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een groot aantal lokale bedrijven, in onder andere de techniek, bouw, administratieve sector, ICT en horeca. We willen je graag laten zien wat de regio jou te bieden heeft qua aanbod in producten en diensten, maar misschien ook wel als toekomstige werkgever voor een baan of stageplek!

Kom bij ons kijken!
Ook Hoekman Roestvaststaal opent de deuren voor geïnteresseerden. We laten je graag zien welke producten we in huis voor onze klanten maken. We vertellen meer over het bedrijf, de geschiedenis, de werkzaamheden, de machines en hoe we omgaan met automatisering & digitalisering.

Openingstijden:
Van 10.00 - 15.00 uur

Wil je meer weten?

De organisatie is druk met de voorbereidingen om gezamenlijk van deze dag een groot succes te maken.  Houd voor meer informatie www.industrienieuwleusen.nl in de gaten of volg onze Facebookpagina.Meer nieuws

productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer
Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte