Onderzoek naar verbetering productieplanning in KORT-project

De productieplanning verbeteren en doorlooptijden verkorten? In het KORT-project onderzoekt Hoekman RVS samen met 3 collega plaatwerkbedrijven of het mogelijk is om doorlooptijden te voorspellen op basis van verzamelde data.

Voor het project hebben Hoekman Roestvaststaal, Disselhorst Metaal,  Suplacon, en GS Metaal de handen ineen geslagen. Onder druk van de ontwikkelingen in de markt - waarbij klanten steeds kleinere series, meer variatie in producten en kortere levertijden vragen - werken de vier bedrijven al jaren aan de efficiëntie van bedrijfs- en productieprocessen. Dit heeft geresulteerd in een behoorlijke verkorting van doorlooptijden, ten opzichte van 10 jaar geleden. Toch zijn de levertijden nog behoorlijk lang als je de daadwerkelijke bewerkingstijden bij elkaar optelt. Soms wordt tot wel 90% van de doorlooptijd in een order opgeslokt door wachttijd. 

Lees volledige artikel

robotkanten

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 6 oktober hebben wij ons bedrijfsuitje. Dan is de hele dag Hoekman RVS gesloten. Tot donderdag 5 oktober 16.00 kunnen goederen opgehaald worden bij onze expeditie.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte