Nieuwe Trumpf 5030 Lasersnijmachine

Er is geïnvesteerd in een nieuwe lasersnijder! De nieuwe Trumpf lasersnijmachine is naar verwachting eind februari operationeel. Er worden volop voorbereidingen getroffen in onze productiehal om de lasersnijmachine mét geautomatiseerd magazijn op zijn plek te krijgen. Zo is er een nieuwe betonnen ondervloer gestort en wordt er een nieuw dak geplaatst. Ondertussen gaan de werkzaamheden met de huidige lasersnijmachine voor u gewoon door.

Lasersnijden met de nieuwe Trumpf 5030 6Kw Laser

Een extra lasersnijmachine vergroot onze capaciteit en stelt ons in staat om snijwerk te leveren conform hoge leveringstandaarden. Dit sluit nauw aan bij de kernwaarden van Hoekman Roestvaststaal. Wij willen u snel van kwaliteitsproducten voorzien tegen betaalbare prijzen. De nieuwe, zeer snelle lasersnijmachine is voorzien van een hoog vermogen 6Kw laser en biedt een volledig geautomatiseerd snijproces, waardoor er 24 uur per dag man-arm geproduceerd kan worden.

LiftMastercompact + TruStore magazijnsysteem

Met de LiftMastercompact is de machine direct verbonden met het TruStore magazijnsysteem. Dit gebeurt via een efficiënte systeempallethandling. Daarbij biedt het een hoge level van automatisering, doordat de juiste platen automatische aan en af worden gevoerd. Op basis van een 1-ploegensysteem is het mogelijk om wel 24 uur per dag, snel en prijsgunstig voor u te lasersnijden.

De voordelen van de 5030 high-end flatbed lasersnijmachine

Een hoge mate van en procescontrole en -stabiliteit wordt gewaarborgd door de slimme technieken die zijn ingebouwd in de laser:

  • De BrightLine technologie zorgt voor een zeer gladde snede, zelfs bij dik RVS materiaal.
  • De CoolLine technologie zorgt ervoor dat door koeling met waternevel kleine gaten en contouren gesneden kunnen worden in materiaal tot wel 25mm dik. De keuze voor lasersnijtechniek blijft hierdoor interessant t.o.v. het waterstraalsnijden.
  • Hoge productiviteit door 1-snijkopstrategie en geautomatiseerde nozzle wissel, waardoor er geen snijkopwissel meer nodig is bij wisseling van materiaalsoort en -dikte.
  • Door monitoring, snijprocesdiagnose en storingsmelding wordt stilstand en uitval gereduceerd.
  • Lager energieverbruik t.o.v. vergelijkbare 6 Kw machines door de nieuwste lasertechnologie.

Dat klinkt mooi, maar wat merkt u als klant daarvan? Deze machine, in combinatie met onze visie, draagt bij aan ons doel om u als klant kwalitatief en snel plaatwerk te blijven leveren, tegen acceptabele prijzen.

Ingebruikname van onze nieuwe machines

Wij willen u als klant zo goed mogelijk bedienen als allround partner in al uw snijwerk en plaatwerk. Daarom zijn er naast de lasersnijmachine ook twee nieuwe LVD kantbanken aangeschaft. Naar verwachting worden deze ook in week 8 in gebruik genomen. De investering in deze nieuwe machines gaat gepaard met een verbouwing. Ons streven is dat u als klant hier zo min mogelijk hinder van ondervindt, mocht dit toch onverhoopt niet helemaal lukken, vragen we om uw begrip. Voor meer informatie over de mogelijkheden en levertijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte