Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Vanuit S.V. Nieuwleusen kreeg Hoekman Roestvaststaal de vraag of zij een rol willen vervullen in de realisatie van hun nieuwe dug-outs. De huidige constructies zijn jaren geleden ook door de rvs-specialist gemaakt. Na een totale renovatie van het sportpark, voldoen deze echter niet meer aan de huidige tijdsgeest. Hoekman Roestvaststaal vindt het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen binnen het thuisgebied. Daarom is er toegezegd om deze nieuwe dug-outs voor de voetbalclub te gaan maken! De twee nieuwe dug-outs worden aan het hoofdveld gepositioneerd. In het nieuwe jaar wordt hier vorm aan gegeven.

Co-sponsoring met Autobedrijf Zieleman
In een mooie sponsorsamenwerking hebben S.V. Nieuwleusen en Hoekman Roestvaststaal een commitment naar elkaar uitgesproken voor de komende acht jaar.  Hoekman neemt de vervaardiging van de constructies voor haar rekening. Hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman doet ook een bijdrage, waardoor er gezamenlijk een mooi afgewerkt geheel kan worden gerealiseerd. In ruil voor deze bijdrage, gaan de spelers van het eerste elftal en enkele sponsorcommissie- en bestuursleden zaterdag 22 december auto's wassen bij Autobedrijf Zieleman.  

Meer nieuws

Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer
Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte