Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Vanuit S.V. Nieuwleusen kreeg Hoekman Roestvaststaal de vraag of zij een rol willen vervullen in de realisatie van hun nieuwe dug-outs. De huidige constructies zijn jaren geleden ook door de rvs-specialist gemaakt. Na een totale renovatie van het sportpark, voldoen deze echter niet meer aan de huidige tijdsgeest. Hoekman Roestvaststaal vindt het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen binnen het thuisgebied. Daarom is er toegezegd om deze nieuwe dug-outs voor de voetbalclub te gaan maken! De twee nieuwe dug-outs worden aan het hoofdveld gepositioneerd. In het nieuwe jaar wordt hier vorm aan gegeven.

Co-sponsoring met Autobedrijf Zieleman
In een mooie sponsorsamenwerking hebben S.V. Nieuwleusen en Hoekman Roestvaststaal een commitment naar elkaar uitgesproken voor de komende acht jaar.  Hoekman neemt de vervaardiging van de constructies voor haar rekening. Hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman doet ook een bijdrage, waardoor er gezamenlijk een mooi afgewerkt geheel kan worden gerealiseerd. In ruil voor deze bijdrage, gaan de spelers van het eerste elftal en enkele sponsorcommissie- en bestuursleden zaterdag 22 december auto's wassen bij Autobedrijf Zieleman.  

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte