Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Vanuit S.V. Nieuwleusen kreeg Hoekman Roestvaststaal de vraag of zij een rol willen vervullen in de realisatie van hun nieuwe dug-outs. De huidige constructies zijn jaren geleden ook door de rvs-specialist gemaakt. Na een totale renovatie van het sportpark, voldoen deze echter niet meer aan de huidige tijdsgeest. Hoekman Roestvaststaal vindt het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen binnen het thuisgebied. Daarom is er toegezegd om deze nieuwe dug-outs voor de voetbalclub te gaan maken! De twee nieuwe dug-outs worden aan het hoofdveld gepositioneerd. In het nieuwe jaar wordt hier vorm aan gegeven.

Co-sponsoring met Autobedrijf Zieleman
In een mooie sponsorsamenwerking hebben S.V. Nieuwleusen en Hoekman Roestvaststaal een commitment naar elkaar uitgesproken voor de komende acht jaar.  Hoekman neemt de vervaardiging van de constructies voor haar rekening. Hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman doet ook een bijdrage, waardoor er gezamenlijk een mooi afgewerkt geheel kan worden gerealiseerd. In ruil voor deze bijdrage, gaan de spelers van het eerste elftal en enkele sponsorcommissie- en bestuursleden zaterdag 22 december auto's wassen bij Autobedrijf Zieleman.  

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte