NIET VOOR EEN GAT TE VANGEN

Gaten laten lasersnijden in plaatwerk kan vanaf nu een stuk kleiner. We hebben voor de materialen RVS en Staal de kleinste gat diameters vanaf 8 mm dikte bij de meeste diktes in RVS en staal kunnen aanscherpen. Dat levert een fikse besparing op.

Gat diameters in RVS en Staal door lasersnijder kleiner en preciezer werken. 

Bij RVS en Staal hebben wij de kleinste gat diameters vanaf 8 mm dikte bij de meeste diktes in RVS en staal kunnen verkleinen. Bijvoorbeeld: bij 15 mm RVS kunnen we van 10 naar 4,2 mm en bij staal van 6 naar 4,2 mm gat diameters lasersnijden. Hieronder vind je de nieuwe kleinste gat diameters. Kijk voor het complete overzicht: Gaten lasersnijden (hoekman-rvs.nl)

Dikte mm               RVS              Staal  

                               ø mm             ø mm

8                              4,2                 3

10                            3,2                 3,2

12                            3,2                 3,2

15                            4,2                 4,2

20                             5                   13

25                             6,8                20

Dit betekent dat alle web-orders met deze gat diameters of groter direct worden gesneden op de Trumpf-lasersnijder. Kleinere diameters worden gegrafeerd zodat deze later nog geboord kunnen worden.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte