Nevat in gesprek met familiebedrijf Hoekman Roestvaststaal

NEVAT is dé branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie. NEVAT-leden zijn MKB-ondernemingen die actief zijn in de professionele Metaalindustrie. Lid Hoekman Roestvaststaal vertelt in een interview meer over hun kijk op produceren in de huidige markt.

Het is een combinatie van automatiseren en je boerenverstand blijven gebruiken

De maakindustrie maakt een verschuiving door van massaproductie, naar maatwerk dat specifiek aan de wensen en behoeften van de klant voldoet, ook bij kleine aantallen of zelfs enkelstuks. “Dat brengt een nieuwe visie op produceren met zich mee,” aldus Gert Hoekman, technisch directeur. “ In het geval van Hoekman-RVS betekent dit: efficiënt en geautomatiseerd de productie van slimme plaatwerkoplossingen aansturen, ook als het om enkelstuks of kleine series gaat. De klant bepaalt tot hoever hij het productieproces bij ons neerlegt. Wil hij enkel een paar plaatjes laten lasersnijden of wil hij een complete lassamenstelling met assemblagewerkzaamheden bij ons onderbrengen?” Met een jong, up to date machinepark en door continu te investeren in technologie en automatisering, probeert Hoekman-RVS onnodige hobbels in het complete productieproces glad te strijken.

Lees het volledige artikel

Meer nieuws

Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer
productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte