Nevat in gesprek met familiebedrijf Hoekman Roestvaststaal

NEVAT is dé branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie. NEVAT-leden zijn MKB-ondernemingen die actief zijn in de professionele Metaalindustrie. Lid Hoekman Roestvaststaal vertelt in een interview meer over hun kijk op produceren in de huidige markt.

Het is een combinatie van automatiseren en je boerenverstand blijven gebruiken

De maakindustrie maakt een verschuiving door van massaproductie, naar maatwerk dat specifiek aan de wensen en behoeften van de klant voldoet, ook bij kleine aantallen of zelfs enkelstuks. “Dat brengt een nieuwe visie op produceren met zich mee,” aldus Gert Hoekman, technisch directeur. “ In het geval van Hoekman-RVS betekent dit: efficiënt en geautomatiseerd de productie van slimme plaatwerkoplossingen aansturen, ook als het om enkelstuks of kleine series gaat. De klant bepaalt tot hoever hij het productieproces bij ons neerlegt. Wil hij enkel een paar plaatjes laten lasersnijden of wil hij een complete lassamenstelling met assemblagewerkzaamheden bij ons onderbrengen?” Met een jong, up to date machinepark en door continu te investeren in technologie en automatisering, probeert Hoekman-RVS onnodige hobbels in het complete productieproces glad te strijken.

Lees het volledige artikel

Meer nieuws

KERSTSLUITING 2022

KERSTSLUITING 2022

De Kerstsluiting van Hoekman RVS is van 23 december om 15.00 uur tot 2 januari 2023.

Lees meer
Gert Hoekman: werken  aan roadmap voor Nevat

Gert Hoekman: werken aan roadmap voor Nevat

In een recent interview met Metaalnieuwsbrief kwam kort het werken met en voor de Nevat ter sprake. Gert Hoekman gaf hierin het belang aan om voor de ontwikkelagenda's met de metaalbranche en de leveranciers samen op te trekken.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte