Mobiele units voor het contactloos desinfecteren van de handen

Het bedrijf EXULT interieur en stand design houdt zich normaal gesproken bezig met interieur- en standbouw. Door de Coronacrisis zagen zij hun agenda voor de komende periode leeg raken. Vervelend natuurlijk, maar ze zagen daardoor ook een mooie kans voorbij komen.

De vraag naar desinfectie-oplossingen is namelijk groter dan ooit. In samenwerking met Machworx bv ontwikkelden ze een mobiele unit voor het contactloos desinfecteren van handen. Hoekman-RVS mocht de rvs plaatdelen voor de units maken.

Lees meer

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte