Metaalcenter Driessen wint Smart Manufacturing Award

Afgelopen dinsdag vond de uitreiking van de Smart Manufacturing Award plaats. Dit jaar als digitaal event, vanuit een speciale studio in het pand van Metaalunie in Nieuwegein. Van de 8 genomineerde bedrijven, waaronder Hoekman Roestvaststaal, wist Metaalcenter Driessen de jury het meest te imponeren.

‘Metaalcenter Driessen is een voorbeeld van een metaalbedrijf dat organisatorisch innoveert: een bevlogen eigenaar die vanuit een platte organisatie met een no-nonsense cultuur een bijzonder mooi bedrijf heeft opgebouwd. Smart zit volledig in het DNA. Het is ook een voorbeeld voor de QRM-gedachte. Het proces is de rode draad door het hele bedrijf en daar wordt elke dag aan gewerkt om dit langs alle kanten te optimaliseren.’ Met deze woorden omschreef juryvoorzitter Jacco Vonhof de winnaar van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2021: Metaalcenter Driessen uit Weert.

Met deze overwinning laat Metaalcenter Driessen de 7 andere genomineerde bedrijven op een tweede plaats achter zich. Dit waren: Betech bv (district Noord), GPM bv (district Zuid-Oost), Hoekman Roestvaststaal bv (district Oost), MDE Automation bv (district Zeeland), Metaglas bv (district Gelre), Octatube Space Structures bv (district Zuid-Holland) en Singeling Constructie- Lastechniek bv (district Noordwest).

Hoekman RVS feliciteert Metaalcenter Driessen met hun overwinning!

Lees meer

uitreiking-smart-manufacturing-award-vertegenwoordiging-wilko-spijkerman-hoekman

Wilko Spijkerman tijdens zijn vertegenwoordiging van Hoekman RVS (foto: Sander van der Torren)

Meer nieuws

hoekman-remmert-metaal-opslagsystemen

REMMERT: ''WE MAKE MATERIAL FLOW''

Een grote toekomstinvestering in haar machinepark geeft Hoekman RVS de concurrentie slagkracht om op kwalitatief hoog niveau tegen concurrerende kostprijzen te kunnen blijven werken. Remmert is een belangrijke leverancier die een sterke toekomstvisie heeft hoe de productie door software ondersteunt kan worden. Wij wilden graag kennismaken met Remmert. Wat voor bedrijf het is en waar hun sterke overtuiging vandaan komt.

Lees meer
Gert Jan Karsten inkoper bij Hoekman en voetbaltrainer bij SV Urk

Gert Jan Karsten inkoper bij Hoekman en voetbaltrainer bij SV Urk

Van het direct inspelen op de dagelijkse vraag en de dynamiek van de markt zijn wij overgegaan naar een strakke begroting en inschatting van de gewenste hoeveelheden RVS, staal en aluminium.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte