Metaalcenter Driessen wint Smart Manufacturing Award

Afgelopen dinsdag vond de uitreiking van de Smart Manufacturing Award plaats. Dit jaar als digitaal event, vanuit een speciale studio in het pand van Metaalunie in Nieuwegein. Van de 8 genomineerde bedrijven, waaronder Hoekman Roestvaststaal, wist Metaalcenter Driessen de jury het meest te imponeren.

‘Metaalcenter Driessen is een voorbeeld van een metaalbedrijf dat organisatorisch innoveert: een bevlogen eigenaar die vanuit een platte organisatie met een no-nonsense cultuur een bijzonder mooi bedrijf heeft opgebouwd. Smart zit volledig in het DNA. Het is ook een voorbeeld voor de QRM-gedachte. Het proces is de rode draad door het hele bedrijf en daar wordt elke dag aan gewerkt om dit langs alle kanten te optimaliseren.’ Met deze woorden omschreef juryvoorzitter Jacco Vonhof de winnaar van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2021: Metaalcenter Driessen uit Weert.

Met deze overwinning laat Metaalcenter Driessen de 7 andere genomineerde bedrijven op een tweede plaats achter zich. Dit waren: Betech bv (district Noord), GPM bv (district Zuid-Oost), Hoekman Roestvaststaal bv (district Oost), MDE Automation bv (district Zeeland), Metaglas bv (district Gelre), Octatube Space Structures bv (district Zuid-Holland) en Singeling Constructie- Lastechniek bv (district Noordwest).

Hoekman RVS feliciteert Metaalcenter Driessen met hun overwinning!

Lees meer

uitreiking-smart-manufacturing-award-vertegenwoordiging-wilko-spijkerman-hoekman

Wilko Spijkerman tijdens zijn vertegenwoordiging van Hoekman RVS (foto: Sander van der Torren)

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte