Maatwerk in massa | Inducon Zwembadtechniek

De laatste jaren heeft Inducon Zwembadtechniek uit Beilen zich steeds meer gericht op het standaardiseren van de componenten. Door slimme oplossingen flexibel te integreren in standaardsystemen, zetten ze innovatieve techniek op een efficiënte en duurzame manier in. Voor praktisch alle gevallen bestaat al een bruikbare oplossing, op basis van één van de bestaande systemen.

vloerconstructie-inducon

Inducon Zwembadtechniek
: " In de beleving van de klant is het maatwerk, terwijl zich onder de 'motorkap' modulaire componenten bevinden. Zo is het mogelijk om gestandaardiseerde producten te bieden, zonder concessies te doen in design en functionaliteit. Want het hoofddoel is nog altijd de klant een passende en energiebesparende zwembadoplossing bieden!" 

Lees meer

Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte