Langere levertijden tijdens overgangsfase

Momenteel (vanaf 1 maart 2017) zitten we in een overgangsfase aangaande ons nieuwe ERP-pakket, nieuwe nesting- en calculatiesoftware én het vernieuwde webportaal. Ontwikkelingen die voortkomen uit ambitieuze doelstellingen, maar die in combinatie met het grote aantal lopende orders, momenteel zorgen voor een achterstand. Hoewel wij bijsturen om de opgelopen achterstand bij te werken, liggen onze levertijden nog beneden de standaard die u van ons gewend bent. Onze oprechte excuses voor de hinder die u hiervan ondervindt.

Verwachte levertijden (buiten het webportaal om):

✔ Lasersnijwerk ca. 10 tot 12 werkdagen na opdracht
✔ Lasersnijwerk + aanvullende bewerkingen ca. 15 tot 20 werkdagen na opdracht
✔ Complete lassamenstellingen, totaal product ca. 3 tot 6 weken na opdracht

Keuze voor nieuwe software

De investeringen die we hebben gedaan moeten ervoor zorgen dat wij als bedrijf toekomstbestendig blijven. De software zal op den duur geheel geautomatiseerd de productie aansturen. Tijdens de ‘route’ door het bedrijf wordt  allerlei informatie verzameld en meegegeven om op efficiënte wijze van aanvraag tot product te komen. De filosofie bij Hoekman Roestvaststaal is dat er altijd aandacht moet zijn voor ontwikkelingen en verdere automatisering van het productieproces, waarvoor R&D nodig is. Slimme koppelingen tussen het ERP-systeem, de tekenpakketten, de calculatie- en nestingsoftware en de offline programmering van onze machines zijn hierin leidend. Momenteel zitten we in een fase van procesoptimalisatie. Het uiteindelijke doel is om juist korte levertijden te kunnen bieden, van 3 werkdagen voor snijwerk en 5 – 7 dagen voor snijwerk met zetwerk. Op dit moment kunnen we deze doelstellingen echter nog niet waarmaken.

Snellere stroom via het webportaal

De snelste weg om momenteel een offerte voor lasersnijwerk en/of zetwerk aan te vragen is via het vernieuwde webportaal. Op basis van uw DXF.- of STEP.-files ontvangt u al binnen enkele minuten uw offerte. De verwachte levertijden via het webportaal lopen momenteel ook verder op. Dit houdt in min. 5 werkdagen voor lasersnijden en 7 – 9 dagen voor snijwerk met zetwerk. Wanneer u nog geen gebruikersaccount heeft, kunt u een account aanmaken.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte