Jan 12,5 jaar in dienst

Elke ochtend komt Jan, meestal op de fiets, fluitend naar het werk. En dat inmiddels al 12,5 jaar lang! Afgelopen maandag 5 maart vierde Jan zijn 12,5 jarig jubileum. Wij feliciteren Jan met deze mooie mijlpaal!

Jan is in 2005 bij ons gekomen. Zijn oorsprong lag in de transportsector, hij was chauffeur geweest. Jan kwam binnen om de expeditie op poten te zetten. Op dat moment was er nog geen echte expeditie. Er waren wel medewerkers verantwoordelijk voor het versturen van de spullen, maar meer ook niet. De collega's die destijds een product verstuurd moesten hebben leverden deze gecontroleerd en ingepakt aan bij deze medewerker, en die zorgde ervoor dat het pakket verstuurd werd. Anno 2018 werkt de expeditie als een geoliede machine, waar inkomende en uitgaande goederen worden gecontroleerd, verstuurd en verwerkt in de systemen. Een deel van het transport naar de klant verzorgen we zelf en een ander deel wordt bij externe transportbedrijven ondergebracht.

Na verloop van tijd hadden we een voorman nodig. Iemand die de productie in de hal aanstuurt, als het gaat om  halffabrikaten. Op deze plek is Jan toen gekomen en nog steeds doet hij dit met veel plezier.  Jan ziet elke dag als uitdaging! 

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte