Inspriration4women

Eerder deze week ontving Heleen Wildvank-Hoekman een groep enthousiaste vrouwelijke ondernemers op locatie. Met het initiatief Inspiration4Women, brengt de Rabobank ambitieuze zakenvrouwen bij elkaar. En natuurlijk is het dan leuk om ook eens kennis te maken met de elegantie van een modern technisch bedrijf als Hoekman Roestvaststaal.

Het thema van de avond was arbeidsparticipatie. Eerst vertelde Netty Wakker, directeur-bestuurder van Kennispoort Regio Zwolle, haar verhaal over de Human Capital uitdaging. Een hot item dat alle ondernemers aangaat. Vervolgens mocht Heleen het stokje overnemen om iets te vertellen over het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering bij Hoekman Roestvaststaal. Dit werd gevolgd door een rondleiding in het bedrijf. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Meer nieuws

KERSTSLUITING 2022

KERSTSLUITING 2022

De Kerstsluiting van Hoekman RVS is van 23 december om 15.00 uur tot 2 januari 2023.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte