Inspriration4women

Eerder deze week ontving Heleen Wildvank-Hoekman een groep enthousiaste vrouwelijke ondernemers op locatie. Met het initiatief Inspiration4Women, brengt de Rabobank ambitieuze zakenvrouwen bij elkaar. En natuurlijk is het dan leuk om ook eens kennis te maken met de elegantie van een modern technisch bedrijf als Hoekman Roestvaststaal.

Het thema van de avond was arbeidsparticipatie. Eerst vertelde Netty Wakker, directeur-bestuurder van Kennispoort Regio Zwolle, haar verhaal over de Human Capital uitdaging. Een hot item dat alle ondernemers aangaat. Vervolgens mocht Heleen het stokje overnemen om iets te vertellen over het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering bij Hoekman Roestvaststaal. Dit werd gevolgd door een rondleiding in het bedrijf. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte