Hoekman-RVS wint Metaalunie Smart Manufacturing Award District Oost!

Ieder jaar reikt de Koninklijke Metaalunie een prijs uit aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt in de branche. Hoekman-RVS is als winnaar uit de bus gekomen voor de regio Oost. Samen met 7 andere bedrijven strijden we nu voor de landelijke titel.

"Dit is een hele mooie waardering, die we met elkaar hebben bewerkstelligd! We zijn supertrots dat we door dé ondernemersvereniging voor het MKB in de metaal, want dat is Koninklijke Metaalunie, erkenning krijgen voor onze inspanning om er elke dag naar te streven weer een beetje beter te zijn dan gisteren."

Heleen Wildvank-Hoekman | Directeur Algemene Zaken

Links Heleen Wildvank Hoekman, Directeur Algemene Zaken en rechts Wilko Spijkerman, Manager Productie

Vooruitstrevende bedrijven

Bedrijven die in aanmerking komen voor de titel vallen positief op door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering of zelfsturendheid en een zelfrefelecterend vermogen in de organisatie.

Robotkantbank
robotprogrammeur
Links Robotbuigcel en rechts robotprogrammeur bij Hoekman-RVS

De 7 andere districtwinnaars die meestrijden om de landelijke titel:

 1. Betech B.V. uit Hoogeveen, disctrictwinnaar Noord
 2. GPM B.V. uit s Hertogenbosch, districtwinnaar Zuidoost
 3. MDE Automation B.V. uit Tholen, districtwinnaar Zeeland
 4. Metaalcenter Driessen B.V. uit Weert, districtswinnaar Limburg
 5. Metaglas B.V. uit Tiel, districtswinnaar Gelre
 6. Octatube Space Structures B.V. uit Delft, districtswinnaar Zuid-Holland
 7. Singeling Constructie-Lastechniek B.V. uit Wormerveer, districtswinnaar Noordwest

Landelijke finale

Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland en juryvoorzitter: “De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen.” Het wordt een finale boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden uit de sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat de winnende Award wordt uitgereikt aan één van deze top mkb-metaalbedrijven.

Meer nieuws

Start digitaal inkopen met Gatewise

Start digitaal inkopen met Gatewise

Aan het begin van dit jaar zijn we van start gegaan met Gatewise (voorheen Trivest Connect). Gatewise is een digitaal platform voor ketenintegratie. Het platform maakt het mogelijk om door gebruik van slimme IT-technologie, bedrijven rechtstreeks met elkaar te koppelen. Door directe informatie-uitwisseling tussen verschillende ERP- en bestelsystemen, kan er elektronische in- en verkoop plaats vinden. Door de in- en verkoopprocessen op deze wijze te stroomlijnen en automatiseren halen we handmatige, kostbare en tijdrovende handelingen uit het proces.

Lees meer
Project De Entree Amsterdam

Project De Entree Amsterdam

Gemeente Amsterdam vernieuwt het stationsgebied aan de centrumzijde van Amsterdam Centraal. Er komt meer water, meer groen en meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Onder het water komt een fietsenstalling voor 7.000 fietsen. Sinds 2018 rijden er al geen auto's meer voor het station. De tramsporen en haltes worden vernieuwd en toegankelijk gemaakt voor gehandicapten. De vernieuwingen zijn een verbetering voor alle Amsterdammers en bezoekers die hier lopen, fietsen en het openbaar vervoer nemen

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte