Hoekman doet mee aan Vechtdal Grand Prix

Racen op een mobiele kartbaan, door het centrum van Ommen! De Juniorkamer Vechtdal organiseert de eerste echte Vechtdal Grand Prix. Bedrijfsteams rijden voor het goede doel en de felbegeerde titel. Er racen 30 teams om de felbegeerde titel. Hoekman Roestvaststaal doet mee met één team dat bestaat uit vier coureurs en een captain.

Sponsor worden?
Er zijn diverse sponsormogelijkheden voor bedrijven. De opbrengsten gaan naar Wensstichting Vechtdal.

Activiteiten
Gedurende de dag zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud, waaronder een skelterrace en een racesimulator. Ook worden er exclusieve auto's (Ferrari's/Porsches/oldtimers) tentoongesteld. De dag staat garant voor gezelligheid, met een hapje en een drankje. Na de wedstrijden wordt er afgesloten met een netwerk-diner. 

Juniorkamer Vechtdal
Het businessevent is een initiatief van JCI Vechtdal (Junior Chamber International).

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte