Grote zorgen voor mensen in armoede | Geef aan het Corona Noodfonds

Er zijn grote zorgen om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede. Steun het Corona Noodfonds en help kinderen en hun families in Afrika en India.

Corona heeft in Nederland verregaande gevolgen: we proberen met elkaar het virus te controleren, scholen zijn gesloten,  zorgpersoneel draait overuren en er is onzekerheid over hoe het verder zal gaan.

In Nederland worstelen we al enorm om de verspreiding van het virus in te perken en maken we ons zorgen om de zorgcapaciteit. In landen waar grote armoede heerst is de impact van een verdere uitbraak van het virus nog veel groter. De gevolgen zullen hartverscheurend zijn.

Stichting Red een Kind
zet zich in voor kinderen die in armoede leven. Ook nu bieden zij een helpende hand waar mogelijk. Ze hebben een speciaal Corona Noodfonds opgericht om deze hulp te kunnen realiseren. 

Bijzondere videoboodschap uit Burundi

Doneer nu

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte