Grote zorgen voor mensen in armoede | Geef aan het Corona Noodfonds

Er zijn grote zorgen om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede. Steun het Corona Noodfonds en help kinderen en hun families in Afrika en India.

Corona heeft in Nederland verregaande gevolgen: we proberen met elkaar het virus te controleren, scholen zijn gesloten,  zorgpersoneel draait overuren en er is onzekerheid over hoe het verder zal gaan.

In Nederland worstelen we al enorm om de verspreiding van het virus in te perken en maken we ons zorgen om de zorgcapaciteit. In landen waar grote armoede heerst is de impact van een verdere uitbraak van het virus nog veel groter. De gevolgen zullen hartverscheurend zijn.

Stichting Red een Kind
zet zich in voor kinderen die in armoede leven. Ook nu bieden zij een helpende hand waar mogelijk. Ze hebben een speciaal Corona Noodfonds opgericht om deze hulp te kunnen realiseren. 

Bijzondere videoboodschap uit Burundi

Doneer nu

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte