Grote zorgen voor mensen in armoede | Geef aan het Corona Noodfonds

Er zijn grote zorgen om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede. Steun het Corona Noodfonds en help kinderen en hun families in Afrika en India.

Corona heeft in Nederland verregaande gevolgen: we proberen met elkaar het virus te controleren, scholen zijn gesloten,  zorgpersoneel draait overuren en er is onzekerheid over hoe het verder zal gaan.

In Nederland worstelen we al enorm om de verspreiding van het virus in te perken en maken we ons zorgen om de zorgcapaciteit. In landen waar grote armoede heerst is de impact van een verdere uitbraak van het virus nog veel groter. De gevolgen zullen hartverscheurend zijn.

Stichting Red een Kind
zet zich in voor kinderen die in armoede leven. Ook nu bieden zij een helpende hand waar mogelijk. Ze hebben een speciaal Corona Noodfonds opgericht om deze hulp te kunnen realiseren. 

Bijzondere videoboodschap uit Burundi

Doneer nu

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte