Groeipartner Stichting Red een Kind

Voor Stichting Red een Kind doen wij mee als groeipartner. In deze zelfhulpgroepen helpen wij door middel van een financiële bijdrage. Omdat het op dit moment te gevaarlijk is om naar Burundi af te reizen kunnen wij het gebied helaas nu niet bezoeken. Mogelijk krijgen wij hier volgend jaar wel de kans voor.

Sheela Padma uit India

De afgelopen 18 jaar hebben wij Sheela Padma uit India gesponsord met een opleiding. Wij hebben met haar contact gehad door middel van brieven, foto’s en telefoontjes. Inmiddels hebben wij wel te horen gekregen dat zij is afgestudeerd!

Over Stichting Red een Kind

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. De beste plek voor kinderen om op te groeien is thuis, bij hun eigen familie en in hun eigen dorp. Daarom werkt Red een Kind met hele dorpen tegelijk. Door middel van hulp uit Nederland zijn gezinnen in staat om hun inkomsten te vergroten en de leefomstandigheden te verbeteren. Kijk voor meer informatie op de website www.redeenkind.nl.


Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte