Gastles voor VMBO-leerlingen

Om een passende vervolgopleiding te kiezen, hebben jongeren op het VMBO baat bij een aantrekkelijk en praktijkgericht beeld van wat een opleiding, baan en sector inhoudt. Daarom wordt er vandaag bij ons op locatie een gastles opgenomen. Aankomend schooljaar krijgen VMBO-leerlingen de video in de klas te zien.

In de video zie je Gert die Grietje rondleidt door het bedrijf, zodat de kinderen een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurt in een metaalproductiebedrijf. We vertellen de leerlingen meer over de werkzaamheden en de beroepen. We vinden het leuk dat we zodoende een steentje bijdragen om leerlingen te motiveren te kiezen voor een baan in onze boeiende maakindustrie!

Gastles Metaal

De productie is uitgevoerd door de Videomakers en Urbtan Turtle,  in opdracht van  Gastlessen, zo geregeld.

Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte