Gastles voor VMBO-leerlingen

Om een passende vervolgopleiding te kiezen, hebben jongeren op het VMBO baat bij een aantrekkelijk en praktijkgericht beeld van wat een opleiding, baan en sector inhoudt. Daarom wordt er vandaag bij ons op locatie een gastles opgenomen. Aankomend schooljaar krijgen VMBO-leerlingen de video in de klas te zien.

In de video zie je Gert die Grietje rondleidt door het bedrijf, zodat de kinderen een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurt in een metaalproductiebedrijf. We vertellen de leerlingen meer over de werkzaamheden en de beroepen. We vinden het leuk dat we zodoende een steentje bijdragen om leerlingen te motiveren te kiezen voor een baan in onze boeiende maakindustrie!

Gastles Metaal

De productie is uitgevoerd door de Videomakers en Urbtan Turtle,  in opdracht van  Gastlessen, zo geregeld.

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte