Gastles voor VMBO-leerlingen

Om een passende vervolgopleiding te kiezen, hebben jongeren op het VMBO baat bij een aantrekkelijk en praktijkgericht beeld van wat een opleiding, baan en sector inhoudt. Daarom wordt er vandaag bij ons op locatie een gastles opgenomen. Aankomend schooljaar krijgen VMBO-leerlingen de video in de klas te zien.

In de video zie je Gert die Grietje rondleidt door het bedrijf, zodat de kinderen een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurt in een metaalproductiebedrijf. We vertellen de leerlingen meer over de werkzaamheden en de beroepen. We vinden het leuk dat we zodoende een steentje bijdragen om leerlingen te motiveren te kiezen voor een baan in onze boeiende maakindustrie!

Gastles Metaal

De productie is uitgevoerd door de Videomakers en Urbtan Turtle,  in opdracht van  Gastlessen, zo geregeld.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte