Gastles bij ons in de metaal

Wat gebeurt er nou in een metaalbedrijf als Hoekman Roestvaststaal? Welke onderdelen worden gemaakt, voor welke klanten? En een andere belangrijke vraag, welke mensen zorgen daarvoor? Gert, directeur van Hoekman-RVS, leidt Grietje rond binnen het bedrijf. Van verkoop tot engineering en productie; neem een kijkje achter de schermen!

VMBO-leerlingen kennis laten maken met techniekbedrijven

Jet-Net & TechNet introduceren de eerste les van een serie thema-lessen met bijbehorende interactieve videogastles. De gastles is opgenomen bij Hoekman-RVS. VMBO-docenten kunnen zo met één druk op de knop de bedrijfspraktijk het klaslokaal in halen om hun leerlingen kennis te laten maken met techniek. Directeur Gert Hoekman (33) neemt de leerlingen mee langs de verschillende afdelingen van ons bedrijf en vertelt hoe wij als bedrijf bijvoorbeeld omgaan met thema’s als duurzaamheid. 


“Aan dit soort producties werken we graag mee. Scholen waren altijd al welkom om een kijkje te nemen in ons bedrijf. En nu gaan we nog een stapje verder door de deuren open te zetten voor alle scholen in Nederland. Hopelijk inspireren we veel jongens en meiden om eens na te denken over een loopbaan in de techniek. Hoe meer je weet over de mogelijkheden, hoe beter je kunt kiezen. Zo simpel is het."

Gert Hoekman | Directeur Hoekman-RVS


De productie is tot stand gekomen in samenwerking met de Videomakers en Urbtan Turtle, in opdracht van Gastlessen, zo geregeld.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte