Feestelijk onthaal directie ter ere van het 35-jarig jubileum

Was het nou 8 april óf 1 juni 1986 dat Gerrit Hoekman naar de Kamer van Koophandel stapte, om zijn gloednieuwe onderneming te registreren? Bij het personeel bestond hier enigszins verwarring over.

Uit oude archieven kwam 1 juni als dé datum naar voren. Ook op de bloembakken voor het pand - een geschenk ter ere van het 25-jarig jubileum alweer tien jaar terug - prijkt deze datum. Heleen Wildvank (Directrice Hoekman-RVS) vroeg de officiële datum van  inschrijving op bij de KvK. Hierop staat toch écht 8 april 1986.

Wat bleek? Gerrit Hoekman Sr. (oud-eigenaar Hoekman RVS) hield er wel van om een feestje vieren met het personeel. Elke keer als er weer vijf jaar op de teller bij stond, pakte hij groots uit: een open huis voor de klanten en een gezellige bbq met borrel voor alle medewerkers. Het liefst deed hij dat natuurlijk met mooi weer. En omdat in juni is de kans op mooi weer nou eenmaal groter is dan in april, schoof hij de jubileumdatum gewoon wat verder op richting de zomer. 

1 juni 2021 - Al 35 jaar Hoekman!

Gisteren was het 1 juni, de onofficiële datum van het 35 jarig bestaan van Hoekman! Aanleiding om de directie namens het personeel eens goed te verrassen! Gert Hoekman (huidige directeur) en Heleen Wildvank-Hoekman werden van huis opgehaald met de vrachtwagen. Ook Gerrit Hoekman Sr. en zijn vrouw werden 's ochtends thuis verrast. Met een prachtige Ford Mustang werden zij naar de zaak gereden. Namens het personeel werd hen een geschenk overhandigd en een ontbijtje aangeboden. Voor alle medewerkers was er een patatje en een snackje voor de lunch.

Namens alle personeel, gefeliciteerd met dit  mooie jubileum!

Meer nieuws

Gert Hoekman: werken  aan roadmap voor Nevat

Gert Hoekman: werken aan roadmap voor Nevat

In een recent interview met Metaalnieuwsbrief kwam kort het werken met en voor de Nevat ter sprake. Gert Hoekman gaf hierin het belang aan om voor de ontwikkelagenda's met de metaalbranche en de leveranciers samen op te trekken.

Lees meer
KERSTSLUITING 2022

KERSTSLUITING 2022

De Kerstsluiting van Hoekman RVS is van 23 december om 15.00 uur tot 2 januari 2023.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte