Feestelijk onthaal directie ter ere van het 35-jarig jubileum

Was het nou 8 april óf 1 juni 1986 dat Gerrit Hoekman naar de Kamer van Koophandel stapte, om zijn gloednieuwe onderneming te registreren? Bij het personeel bestond hier enigszins verwarring over.

Uit oude archieven kwam 1 juni als dé datum naar voren. Ook op de bloembakken voor het pand - een geschenk ter ere van het 25-jarig jubileum alweer tien jaar terug - prijkt deze datum. Heleen Wildvank (Directrice Hoekman-RVS) vroeg de officiële datum van  inschrijving op bij de KvK. Hierop staat toch écht 8 april 1986.

Wat bleek? Gerrit Hoekman Sr. (oud-eigenaar Hoekman RVS) hield er wel van om een feestje vieren met het personeel. Elke keer als er weer vijf jaar op de teller bij stond, pakte hij groots uit: een open huis voor de klanten en een gezellige bbq met borrel voor alle medewerkers. Het liefst deed hij dat natuurlijk met mooi weer. En omdat in juni is de kans op mooi weer nou eenmaal groter is dan in april, schoof hij de jubileumdatum gewoon wat verder op richting de zomer. 

1 juni 2021 - Al 35 jaar Hoekman!

Gisteren was het 1 juni, de onofficiële datum van het 35 jarig bestaan van Hoekman! Aanleiding om de directie namens het personeel eens goed te verrassen! Gert Hoekman (huidige directeur) en Heleen Wildvank-Hoekman werden van huis opgehaald met de vrachtwagen. Ook Gerrit Hoekman Sr. en zijn vrouw werden 's ochtends thuis verrast. Met een prachtige Ford Mustang werden zij naar de zaak gereden. Namens het personeel werd hen een geschenk overhandigd en een ontbijtje aangeboden. Voor alle medewerkers was er een patatje en een snackje voor de lunch.

Namens alle personeel, gefeliciteerd met dit  mooie jubileum!

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte