FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

FDP organiseert bijeenkomst ‘Handlaserlassen in de praktijk’.‘

Bijna alle lasklussen gaan sneller en makkelijker met handlaserlassen’ is de stelling van Wil Waelbers van Snellassen.nl. Een grote groep deelnemers kwam op de presentatie en demonstratie af die de FDP samen met Hoekman RVS had georganiseerd in Nieuwleusen. Er werden veel vragen gesteld over het werken met verschillende materialen en met name de veiligheid en vereisten hiervan. Vanaf de buitenkant van een las-cabine konden de deelnemers zien hoe het handlaserlassen in zijn werk gaat. Een positieve sessie waarin veel kennis is gedeeld en de deelnemers hun eigen laswerk konden laten hand- laserlassen.

  #fdp #metaalunie #hoekman #laserlassen #lassen #metaal #handlaserlassen #snellassen #rvs

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte