DriveXchange: vechtende robots van Windesheim Bedrijfsteams

DriveXchange is een project van Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle, waarbij een mix van studenten van Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Deltion Mechatronica, gezamenlijk een bedrijf oprichten.

De vier bedrijfsteams bouwen allemaal een robot, waarmee ze vervolgens tegen elkaar gaan battelen. De robot wordt zelf ontworpen en samengesteld door de studenten. Voor de benodigde materialen moeten de bedrijfsteams zelfs sponsoren vinden. Het doel is natuurlijk om een zo slim mogelijke robot te bouwen. Door middel van verschillende sensoren, motoren en aanvalsmechanismen, is het de bedoeling om de ander te slim af te zijn. Wordt de robot van de tegenpartij uitgeschakeld of buiten het speelveld geduwd, dan is de battle gewonnen!

 

DriveXchange Event
De studenten organiseren zelf het evenement. Dit vindt plaats op maandag 3 juni.

Hoekman Roestvaststaal heeft plaatmateriaal gesponsord.

Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte