DriveXchange: vechtende robots van Windesheim Bedrijfsteams

DriveXchange is een project van Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle, waarbij een mix van studenten van Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Deltion Mechatronica, gezamenlijk een bedrijf oprichten.

De vier bedrijfsteams bouwen allemaal een robot, waarmee ze vervolgens tegen elkaar gaan battelen. De robot wordt zelf ontworpen en samengesteld door de studenten. Voor de benodigde materialen moeten de bedrijfsteams zelfs sponsoren vinden. Het doel is natuurlijk om een zo slim mogelijke robot te bouwen. Door middel van verschillende sensoren, motoren en aanvalsmechanismen, is het de bedoeling om de ander te slim af te zijn. Wordt de robot van de tegenpartij uitgeschakeld of buiten het speelveld geduwd, dan is de battle gewonnen!

 

DriveXchange Event
De studenten organiseren zelf het evenement. Dit vindt plaats op maandag 3 juni.

Hoekman Roestvaststaal heeft plaatmateriaal gesponsord.

Meer nieuws

Deelname kachels voor Oekraïne

Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Lees meer
Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte