Digitale bestel en orderverwerking mogelijk maken middels Trivest Connect

Trivest Connect is een nieuw ketenintegratieplatform voor bestel- en orderverwerking. Het doel is om eenvoudig via één platform de ERP-pakketten van klanten en leveranciers, rechtstreeks met elkaar te laten communiceren.

Onlangs is Hoekman-RVS aangesloten op het Trivest Connect platform. Allereerst gaan we hiermee testdraaien aan onze inkoopkant. In de praktijk houdt dit in dat wij als Hoekman-RVS in ons ERP-systeem een inkooporder klaarzetten, die we rechtstreeks via het platform bij onze leverancier in het ERP-pakket ‘schieten’. Zij krijgen onze inkoopopdracht binnen en geven een elektronisch bericht terug dat de bestelling is ontvangen, met aantallen, prijs en levertijd.

Kostbare en handmatige processen automatiseren

Afnemers en leveranciers die aangesloten zijn op dit platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen doordat kostbare en veelal handmatige processen geautomatiseerd worden. Het resultaat hiervan zijn onder andere een hogere efficiëntie, lagere kosten en kortere doorlooptijden. Het belangrijkste voordeel van Trivest Connect is de schaalbaarheid. Ieder bedrijf dat wordt aangesloten op het platform, kan direct via één koppeling inkoop- en verkoopgegevens uitwisselen met de andere bedrijven die aangesloten zijn.

Wil je met ons koppelen?

De volgende stap is om het platform verder uit te rollen binnen de maakindustrie en ook onze klanten de mogelijkheid te bieden om op deze wijze met ons te koppelen. Mocht je interesse hebben om te koppelen, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Via deze link kun je de webinar van Trivest Connect terugkijken, waarin het ketenintegratieplatform verder wordt toegelicht.

Meer nieuws

sluiting eindejaar 2023 en nieuwjaar 2024

sluiting eindejaar 2023 en nieuwjaar 2024

Hoekman RVS is gesloten van 22 december 12.00 uur tot maandag 8 januari 2024.

Lees meer
Remmert Success Story: Hoekman RVS

Remmert Success Story: Hoekman RVS

Remmert is een gerenomeerde aanbieder van platenmagazijnen voor onder andere de metaalindustrie. Het full size volautomatische platenmagazijn dat met zijn AGV gekoppeld is aan de snelste 30 kW lasersnijmachine van Europa was een krachttoer die de nodige aanpassingen vroeg. Maar wat een power house is deze ijzersterke combinatie! Remmert heeft er een succes story over gemaakt die we graag met jullie willen delen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte