Digitale bestel en orderverwerking mogelijk maken middels Trivest Connect

Trivest Connect is een nieuw ketenintegratieplatform voor bestel- en orderverwerking. Het doel is om eenvoudig via één platform de ERP-pakketten van klanten en leveranciers, rechtstreeks met elkaar te laten communiceren.

Onlangs is Hoekman-RVS aangesloten op het Trivest Connect platform. Allereerst gaan we hiermee testdraaien aan onze inkoopkant. In de praktijk houdt dit in dat wij als Hoekman-RVS in ons ERP-systeem een inkooporder klaarzetten, die we rechtstreeks via het platform bij onze leverancier in het ERP-pakket ‘schieten’. Zij krijgen onze inkoopopdracht binnen en geven een elektronisch bericht terug dat de bestelling is ontvangen, met aantallen, prijs en levertijd.

Kostbare en handmatige processen automatiseren

Afnemers en leveranciers die aangesloten zijn op dit platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen doordat kostbare en veelal handmatige processen geautomatiseerd worden. Het resultaat hiervan zijn onder andere een hogere efficiëntie, lagere kosten en kortere doorlooptijden. Het belangrijkste voordeel van Trivest Connect is de schaalbaarheid. Ieder bedrijf dat wordt aangesloten op het platform, kan direct via één koppeling inkoop- en verkoopgegevens uitwisselen met de andere bedrijven die aangesloten zijn.

Wil je met ons koppelen?

De volgende stap is om het platform verder uit te rollen binnen de maakindustrie en ook onze klanten de mogelijkheid te bieden om op deze wijze met ons te koppelen. Mocht je interesse hebben om te koppelen, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Via deze link kun je de webinar van Trivest Connect terugkijken, waarin het ketenintegratieplatform verder wordt toegelicht.

Meer nieuws

Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer
productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte