Digitale bestel en orderverwerking mogelijk maken middels Trivest Connect

Trivest Connect is een nieuw ketenintegratieplatform voor bestel- en orderverwerking. Het doel is om eenvoudig via één platform de ERP-pakketten van klanten en leveranciers, rechtstreeks met elkaar te laten communiceren.

Onlangs is Hoekman-RVS aangesloten op het Trivest Connect platform. Allereerst gaan we hiermee testdraaien aan onze inkoopkant. In de praktijk houdt dit in dat wij als Hoekman-RVS in ons ERP-systeem een inkooporder klaarzetten, die we rechtstreeks via het platform bij onze leverancier in het ERP-pakket ‘schieten’. Zij krijgen onze inkoopopdracht binnen en geven een elektronisch bericht terug dat de bestelling is ontvangen, met aantallen, prijs en levertijd.

Kostbare en handmatige processen automatiseren

Afnemers en leveranciers die aangesloten zijn op dit platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen doordat kostbare en veelal handmatige processen geautomatiseerd worden. Het resultaat hiervan zijn onder andere een hogere efficiëntie, lagere kosten en kortere doorlooptijden. Het belangrijkste voordeel van Trivest Connect is de schaalbaarheid. Ieder bedrijf dat wordt aangesloten op het platform, kan direct via één koppeling inkoop- en verkoopgegevens uitwisselen met de andere bedrijven die aangesloten zijn.

Wil je met ons koppelen?

De volgende stap is om het platform verder uit te rollen binnen de maakindustrie en ook onze klanten de mogelijkheid te bieden om op deze wijze met ons te koppelen. Mocht je interesse hebben om te koppelen, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Via deze link kun je de webinar van Trivest Connect terugkijken, waarin het ketenintegratieplatform verder wordt toegelicht.

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte