Demo's, springkussen en live muziek op Open Dag

Volgende week zaterdag 5 oktober is het zover! Van 10.00 tot 16.00 openen wij onze deuren en kun je bij ons binnen kijken. Je loopt een route door het productieproces waarbij je je eigen flessenopener maakt.Verder zijn er demonstraties, vermaak voor de kinderen en live muziek!

Maak je eigen rvs-opener
In een uitgestippelde route, loop je langs de metaalbewerkingsmachines die wij in huis hebben. Van lasersnijden, ontbramen tot cnc-kanten. Aan het eind van de route, heb je je eigen rvs-opener. Deze mag je mee naar huis nemen.

Test hoe vast jouw hand is
Onze lassers moeten een vaste hand hebben, ook op maandagmorgen. Zo lassen zij de mooiste constructies in elkaar voor onze klanten. Ze laten je graag zien wat zij zoal maken. Wil jij weten hoe vast jouw hand is? Test het uit!

Demonstraties met een Cobot
Cobot komt van Coöperatieve Robot. Ze werken veilig samen met mensen. Door nieuwe technieken, onderscheidt een cobot zich van een robot. Ze zijn licht en compact. Een cobot kan bijvoorbeeld laswerkzaamheden doen of producten oppakken en wegleggen. Heel handig! WeCobot uit Zwolle, laat je kennis maken met de cobot.

De nieuwste professionele Lasapparatuur
GT Lastechniek, onze leverancier van lasapparatuur, is ook aanwezig. Bij hen vind je alles op het gebied van professionele lasapparatuur, lasautomatisering, lasbenodigdheden, service & onderhoud en lasopleidingen & consultancy. Het leverprogramma bestaat uit:

 1. Lasapparatuur
 2. Lasrookafzuiging
 3. PBM en kleding
 4. Lastoevoegmaterialen
 5. Lasopspantafels
 6. Lasautomatisering
 7. Slijtdelen en verbruiksartikelen
 8. Lasopleidingen, certificering & advies
 9. Slijp- en schuurmiddelen
 10. Industriële gassen
 11. Reinigings- en onderhoudsproducten
 12. SPS kasten (Small Parts Store)

  Horeca Plein
  Op het Horeca Plein maakt een barista lekkere verse koffies. Ook kun je hier je eigen opener proberen op een flesje fris. Tijdens de Open Bedrijvendag wordt bij de deelnemende bedrijven geen alcohol geschonken. Voor de kinderen is er een springkussen en vanaf 14.30 speelt Po’ Maddy live muziek.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Kom in contact!

  Hoekman
  Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
   7711 GG Nieuwleusen, NL
   Route plannen »

  Hou mij op de hoogte