Deelname kachels voor Oekraïne

Hoekman RVS heeft het project kachels voor Oekraïne gesteund. Door de platen voor eerst 45, gevolgd door nogmaals 90 kachels te snijden. Deze kachels worden door 9 metaalwerkplaatsen in gevangenissen in Nederland gemaakt.

Sponsoring kachels voor Oekraïne

Het Ministerie van Justitie heeft in negen Penitentiaire inrichtingen een werkplaats waar een opleiding tot metaalbewerker kan worden gevolgd. Hier wordt gekant, gelast, gewalst en geassembleerd. Eind 2022 heeft het Ministerie van Justitie besloten om een aantal kachels door deze werkplaatsen te laten maken die naar Oekraïne worden gestuurd. In samenwerking met het project 'Kachels voor Oekriaine'' van presentator Sander de Kramer heeft InMade vanuit de Penitentiaire Inrichtingen zich hard gemaakt om ook kachels te maken. Hiervoor hebben zij een aantal metaalpartners gevraagd mee te werken aan het maken van kachels/kookplaatsen voor Oekraïne. Hoekman RVS heeft hier de eerste 45 kachels voor gesneden. De gedetineerden werken graag mee aan dit goede doel en voelen echt dat zij positief bijdragen aan dit project  Er is veel publiciteit rondom deze samenwerking ontstaan. Met alle positieve impact en reacties is besloten een tweede serie van 90 kachels te maken. Een mooi initiatief en project waar Hoekman graag aan meewerkt.,

Meer nieuws

Voorraad uitgebreid met  WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Voorraad uitgebreid met WGW S355 MC Zwart en WGW S235 JR Zwart

Nu direct uit voorraad leverbaar de 'moderne' staalsoorten S355 MC Zwart en de S235 JR Zwart bij Hoekman RVS. Doordat de materialen niet meer besteld hoeven te worden kan de levertijd scherper worden gepland.

Lees meer
Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Nevat reis 2024 naar Chicago en Boston.

Heleen Wildvank-Hoekman heeft deelgenomen aan de Nevat business-reis van 2024. Naast bezoeken aan bedrijven die plaat bewerken, hebben zij de Bystronic showroom bezocht, kennisgemaakt met de nieuwste Atlas Robot van Boston Dynamics en in de universiteit van Boston MT een uitgebreide visie over AI gehoord.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte