BHV Training

Eerder vandaag hadden we een bedrijfsongeval in de parelstraalcabine en brand op de eerste verdieping! Uiteindelijk resulteerde dat zelfs in een ontruiming van het hele pand! Gelukkig waren onze BHV’ers snel ter plaatse en werd er adequaat gehandeld. En… Gelukkig betrof het een BHV-training en was het geen realiteit!

Ons BHV-team had de jaarlijkse opfriscursus. Verschillende onderwerpen kwamen aan bod, zodat zij weten hoe ze moeten handelen als er daadwerkelijk een ongeval of calamiteit plaatsvindt.

De training werd verzorgd door Ansul Brandbeveiliging en werd extra realistisch gemaakt door een lotus slachtoffer. Lotus staat voor Landelijke Opleiding Tot Uiting van Slachtoffers. Het doel van het lotus slachtoffer is om een ongeval met letsel zo goed mogelijk te simuleren tijdens de oefening. Door de inzet van het lotus slachtoffer kregen de cursisten een echte reactie, uitdrukking van pijn, zichtbaar letsel en antwoord op de vragen die ze stelden. De BHV-training was een groot succes

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte